avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters67500

Activitate ContSters67500

Nu ai ce sa faci !!
Beneficiază de indemnizaţie pentru creşterea copilului până la vârsta de 1 an sau 2 ani (3 ani pentru copilul cu handicap):
- persoanele care în ultimul an anterior datei naşterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit .
Daca nu ai realizat venituri nu poti incasa indemnizatia.
Răspuns la discuția venit minim asigurat stagiari
2theadvocate a scris:

Stagiarului i se pune problema astfel de catre maestru : "Eu te invat meserie, nu pot/nu trebuie sa te platesc, iti fac o favoare". In provincie, sunt foarte multe cazuri in care venitul stagiarului este doar pe hartie.

Perfect adevarat ,personal nu am cunoscut/auzit avocati care in timpul stagiaturii sa fi fost platiti bine de catre maestru .
Andreea Lisievici a scris:

lauramaria5 a scris:
Eu as spune ca sunt rare cazurile in care avocatul stagiar este platit.

In Bucuresti? Nu prea cred. Poate doar daca lucrezi intr-un cabinet individual. In societatile de avocati stagiarii sunt platiti bine.

Nu am vorbit de Bucuresti si de societatile de avocati pentru ca nu toti avocatii isi fac stagiatura la societati de avocati sau in Bucuresti ,am vorbit in general pentru ca aici vor citi avocati din toata tara . Cei despre care vorbesti tu sunt cazurile rare la care m-am referit ;)
Răspuns la discuția INPPA 2011 - Craiova
cristina chiva a scris:

Cine se mai inscrie la INPPA Craiova in acest an? Ma intereseaza stagiarii de anul 2.

Eu o sa ma inscriu,am inteles ca se fac inscrieri pana pe 31 ianuarie.
luiza2008 a scris:

jurefani a scris:

Fiind prevazuta ca obligatorie pentru stagiari, eu am o alta temere: stabilirea costurilor pentru fiecare trimestru (semestru)! Cine stie, poate se prelungeste si perioada/nr de semestre ... :(

Nu cred ca ar fi exclusa deloc aceasta varianta. Cand vine vorba de bani,de majorat taxe s.a.m.d. au idei. ;)
Dar stie cineva cam care sunt costurile urmarii cursurilor INPPA?

Cursurile INPPA presupun doua taxe a cate 700 lei .Prima taxa de 700 lei se plateste in momentul depunerii dosarului si a doua inainte de examenul de absolvire al cursurilor .
Eu as spune ca sunt rare cazurile in care avocatul stagiar este platit.Banii lunari se fac din oficii si daca ai tu clienti.Venitul minim al avocatului stagiar este 800 lei ,asa scrie in contractul de colaborare .
Apartamentele cumparate prin programul prima casa nu pot fi instrainate in primii 5 ani de la cumparare.
Răspuns la discuția urgent!!!membrii fondatori ong
Am depus un nou statut actualizat .
Am reusit sa modific statutul si daca este cineva interesat , am depus urmatoarele acte la Judecatorie :
-statutul nou -3 exemplare autentificate
-procesul -verbal al sedintei in care s-a aprobat modificarea statutului-3 exemplare autentificate
-hotararea Adunarii Generale de modificare a statutului
-taxa timbru-19 lei
-timbru judiciar-0.3 lei
-copie vechiul statut
-sentinta judecatoreasca prin care fusese aprobat vechiul statut
-cerere tip
Va multumesc!