avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate Tirlea.Laura.laura

Activitate Tirlea.Laura.laura

Mulțumesc!!
Bună seara, am și eu un caz de amenda radar pe Ungaria , fiul meu a fost cu mașina care e pe numele meu , plicul cu procesul și cu cecul galben și cont a venit la adresa mea .fiul meu între timp a plecat din țară .El a știut de amenda și a plătit-o online însă nu mi-a spus iar când am primit eu plicul am mers la poștă din ungaria so plătesc.Deci este plătită de doua ori.Ce pot face sa recuperez suma achitata a doua oara ( 50 mii FT ). mulțumesc.
RECLAMATIE ANPC TAXI,
sunt șofer taxi , am avut la un moment dat o clienta agresiva verbal , agresiva fizic cu masina. Ii spun frumos sa nu trântească ușa...ea agresiva verbal si ironica in raspuns ..apoi eu probabil cu tonalitate ridicata pt ca a fost ea ironica. La final din greșeală când iam dat bonul într-adevăr a fost tarif de noapte în loc de zi.....am observat dar tarziu..În concluzie dansa m-a reclamat la ANPC pt tarifare extra și pt ca a-si fi fost recalcitrant !!! Tot eu !!! ???Totuși ei ne pot reclama pentru orice pt ca au toate datele noastre însă noi pe cine reclamam ? Ce mi se poate întâmpla prin acea reclamație?
Mulțumesc mult pt promptitudine și lămurire!

latka a scris:

Nu, toti banii din inchiriere se duc in fondul de reparatii,
Articolul 70
(1) Toate veniturile obținute din exploatarea proprietății comune, inclusiv veniturile din dobânzi bancare, aparțin asociației de proprietari.
(2) Veniturile prevăzute la alin. (1) alimentează numai fondul de reparații al asociației de proprietari și nu se plătesc proprietarilor. Lista acestor venituri, precum și cheltuielile aferente lor sunt prezentate semestrial, într-un raport afișat la avizierul asociației, și se evidențiază în registrul unic de venituri și cheltuieli al asociației de proprietari.
[ link extern ]

Bună ziua, sunt locatar într-o scara.Asociatia de prop.are în evidenta mai multe scări..însă de multa vreme scara noastră a pus la dispoziție porțiunea de acces care are ieșire la spatele blocului ( ieșire din spate cum se zice ).bineînțeles a fost amenajata pt a putea sta acolo.noi vrem sa eliberam acum ieșirea și sa le dam spre folosita uscătoria spre chirie ! Noi ca locatari în urma unui contract de închiriere vom plăti impozit sau alte cheltuieli către stat ? Mulțumesc!
Mulțumesc!

raluk0207 a scris:

Se poate doar cu încuviințarea instantei de tutela.
De asemenea, fratele dvs este moștenitor rezervatar și după decesul mamei poate solicita reductiunea donației.

Poate ca lucrează! Dar în esență daca se face donație se poate pana la 18 ani ?

raluk0207 a scris:

Nu exista act care sa nu poată fi atacat.
Cum prestează întreținerea un tânăr de 17-18 ani, care nu are nicio sursa de venit?

Bună ziua, a-si avea nevoie de un sfat ! Mama are un apartament ! Noi suntem doi frați! Eu am doi copii . Fratele meu are probleme din cauza căruia mama nu mai are încredere în el și alte cele. Mama vrea sa dea apartamentul copilul meu cel mare ( 17 ani momentul de fata). Ce fel de contract ar trebui sa facă, ca să nu poată fi atacat de fratele meu pe viitor ? Donație ? Întreținere? ...mulțumesc! Orice s-ar face se poate chiar dacă copilul are 17 ani sau dar când împlinește 18 ?