Bună seara, am și eu un caz de amenda radar pe Ungaria , fiul meu a fost cu mașina care e pe numele meu , plicul cu procesul și cu cecul galben și cont a venit la adresa mea .fiul meu între timp a plecat din țară .El a știut de amenda și a plătit-o online însă nu mi-a spus iar când am primit eu plicul am mers la poștă din ungaria so plătesc.Deci este plătită de doua ori.Ce pot face sa recuperez suma achitata a doua oara ( 50 mii FT ). mulțumesc.
În cazul dublării plății unei amenzi în Ungaria, puteți încerca să recuperați suma achitată a doua oară prin următoarele demersuri:1. Contactați direct autoritatea emitentă a amenzii 2. Formularea unei cereri de rambursare 3. Verificarea instrucțiunilor pe site-ul autorității maghiare.Este foarte important să păstrați toate documentele care atestă plățile și corespondența cu autoritățile. Rambursarea poate dura o perioadă, dar prezentarea dovezilor complete ar trebui să accelereze procesul.
Amenda auto
bogd_an
Buna ziua, am primit acum cateva saptamani plicul cu impozit. Eram cu 0 peste tot. Astazi, s-a dus tata sa le plateasca (al lui, al mamei si a intrebat iar de ... (vezi toată discuția)