avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, am și eu un caz de amenda radar pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, am și eu un caz de amenda radar pe Ungaria, fiul ...

Bună seara, am și eu un caz de amenda radar pe Ungaria , fiul meu a fost cu mașina care e pe numele meu , plicul cu procesul și cu cecul galben și cont a venit la adresa mea .fiul meu între timp a plecat din țară .El a știut de amenda și a plătit-o online însă nu mi-a spus iar când am primit eu plicul am mers la poștă din ungaria so plătesc.Deci este plătită de doua ori.Ce pot face sa recuperez suma achitata a doua oara ( 50 mii FT ). mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Tirlea.Laura.laura , utilizator 22:18, 6 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul dublării plății unei amenzi în Ungaria, puteți încerca să recuperați suma achitată a doua oară prin următoarele demersuri:1. Contactați direct autoritatea emitentă a amenzii 2. Formularea unei cereri de rambursare 3. Verificarea instrucțiunilor pe site-ul autorității maghiare.Este foarte important să păstrați toate documentele care atestă plățile și corespondența cu autoritățile. Rambursarea poate dura o perioadă, dar prezentarea dovezilor complete ar trebui să accelereze procesul.
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2024
Manuela Rășină, administrator
Mulțumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă radar bulgaria gheo304 gheo304 Ieri am primit o amendă radar din Bulgaria. Fapta a fost comisă în data de 12.03.2017! Mi se indică să fac o plată de 100. Leva într-un cont al Băncii ... (vezi toată discuția)
Amenda auto bogd_an bogd_an Buna ziua, am primit acum cateva saptamani plicul cu impozit. Eram cu 0 peste tot. Astazi, s-a dus tata sa le plateasca (al lui, al mamei si a intrebat iar de ... (vezi toată discuția)
Unde achit o amenda primita in ungaria Imparatul Imparatul Am luat o amenda din Ungaria, am primit acasa procesul verbal in limba maghiara. Unde o platesc? Daca nu o platesc ce se poate intampla, ce pot pati? (vezi toată discuția)