Ieri am primit o amendă radar din Bulgaria. Fapta a fost comisă în data de 12.03.2017! Mi se indică să fac o plată de 100. Leva într-un cont al Băncii Naționale a Bulgariei! Mi se comunică că dacă plătesc în 14 zile, voi plăti doar 70% din valoarea amenzii!! Dacă nu plătesc mă execută silit! Cum se procedează în acest caz? Mulțumesc!
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Desi este procedura complexa daca va asumati responsabilitatea sa nu achitati amenda,in final autoritatea emitenta va declina responsabilitatea recuperarii sumei in sarcina autoritatii fiscal teritoriale domiciliului dv
Am inteles asta! Dar unde se achita amenda, in tara sau in Bulgaria? Cineva patit, pe un alt forum, s-a dus la o banca in Bulgaria si a achitat! Vroiam sa stiu daca cineva a patit aceasta belea si cum a rezolvat-o! Multumesc
gheo304
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Referitor la amenda primită, am fost la Ruse și am plătit-o! Am plătit-o la Bancpost, dar se poate la orice bancă! Îți trebuie buletinul și 6 leva peste minimul amenzii! Acesta este menționat în PV atașat în limba bulgară! Eu am plătit 76 leva! Recomand că această chitanță și plicul cu amenda să le păstrați în mașină pentru eventuale controale atunci cînd mai mergeți în Bulgaria!Drumuri bune fără evenimente!
Amenzi
123455632
Dupa cat timp nu mai este valabila o amenda.....am primit acum vreo 5 ani amenzi cumulate la o valoare de 10000 de lei amenzi rutiere
Si am citit undeva ca ... (vezi toată discuția)