avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amendă radar Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amendă radar Bulgaria

Ieri am primit o amendă radar din Bulgaria. Fapta a fost comisă în data de 12.03.2017! Mi se indică să fac o plată de 100. Leva într-un cont al Băncii Naționale a Bulgariei! Mi se comunică că dacă plătesc în 14 zile, voi plăti doar 70% din valoarea amenzii!! Dacă nu plătesc mă execută silit! Cum se procedează în acest caz? Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
gheo304, utilizator
Cel mai recent răspuns: gheo304 , utilizator 04:30, 19 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desi este procedura complexa daca va asumati responsabilitatea sa nu achitati amenda,in final autoritatea emitenta va declina responsabilitatea recuperarii sumei in sarcina autoritatii fiscal teritoriale domiciliului dv
Am inteles asta! Dar unde se achita amenda, in tara sau in Bulgaria? Cineva patit, pe un alt forum, s-a dus la o banca in Bulgaria si a achitat! Vroiam sa stiu daca cineva a patit aceasta belea si cum a rezolvat-o! Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Referitor la amenda primită, am fost la Ruse și am plătit-o! Am plătit-o la Bancpost, dar se poate la orice bancă! Îți trebuie buletinul și 6 leva peste minimul amenzii! Acesta este menționat în PV atașat în limba bulgară! Eu am plătit 76 leva! Recomand că această chitanță și plicul cu amenda să le păstrați în mașină pentru eventuale controale atunci cînd mai mergeți în Bulgaria!Drumuri bune fără evenimente!
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
gheo304, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi 123455632 123455632 Dupa cat timp nu mai este valabila o amenda.....am primit acum vreo 5 ani amenzi cumulate la o valoare de 10000 de lei amenzi rutiere Si am citit undeva ca ... (vezi toată discuția)
Amenda rat alexamariateodora alexamariateodora Ce se intampla in cazul in care nu se achita o amenda RAT, dupa primirea procesului verbal, nesemnat de contravenient? (vezi toată discuția)
Dovada plata amenda circulatie rutiera alinstefan2015 alinstefan2015 Buna ziua, Ieri am fost sanctionat de catre politia rutiera cu o amenda contraventionala, iar azi am efectuat plata. Va rog sa imi comunicati daca exista ... (vezi toată discuția)