avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda RAT
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda RAT

Ce se intampla in cazul in care nu se achita o amenda RAT, dupa primirea procesului verbal, nesemnat de contravenient?
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2014
alexamariateodora, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexamariateodora , utilizator 14:42, 8 Decembrie 2014
Daca amenda nu este achitata in termenul legal prevazut,emitentul va declina competenta recuperarii debitului in sarcina autoritatii fiscale responsabile domiciliului contravenientului
De regula,datorita bagajului mare de activitate,amenzile se comunica prin impunerea anuala-formularul cu debite cel galben
este posibil sa se procedeze la executare silita?
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2014
alexamariateodora, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi neachitate la politie Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata , Daca o persoana a fost amendata , de mai multe ori,de catre serviciul de circulatie,in trafic si NU a reusit sa achite amenzile , care sunt ... (vezi toată discuția)
Amenzi de circulatie neplatite ytalyanu ytalyanu cu respect as dori sa stiu daca am 3 amenzi de circulatie din acest an si nu le platesc pentru ca nu am bani,nu ca nu as vrea,ce mi se poate intampla ? e ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara daliamih daliamih Buna seara.Sotul meu a primit o amenda judiciara,in 15 decembrie 2009.Va rog sa-mi spuneti,daca se prescrie si cand.Anul trecut in vara, inca nu aparea ... (vezi toată discuția)