avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenzi neachitate la politie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenzi neachitate la politie

Buna dimineata ,
Daca o persoana a fost amendata , de mai multe ori,de catre serviciul de circulatie,in trafic si NU a reusit sa achite amenzile , care sunt repercursiunile sau consecintele , in caz de neachitare ? Este vorba de multe amenzi neachitate.Persoana nu este angajata legal la firma de taximetrie unde lucreaza .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:09, 5 Februarie 2015
Amenzile nu le plateste firma ci conducatorul auto. Se va ocupa fiscul de recuperarea lor.
Procesul verbal de contraventie se incheie pe numele soferului,cu datele acestuia de identificare
In cazul neplatii in termen legal a amenzilor ,responsabilitatea recuperarii acestora intra in sarcina autoritatii fiscale responsabbile domiciliului contravenientului
Autoritatea fiscala va informa despre existenta debitelor in urmarire prin impunerea anuala formularul colorat
Daca contravenientul nu achita debitele,autoritatea fiscala poate dispune executarea silita a debitorului
Daca debitorul nu are bunuri in evidenta,autoritatea fiscala pentru recuperare debite sa poate adresa instantei de judecata sa pronunte hotarare pentru transformarea amenzii in zile munca in folosul comunitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi de circulatie neplatite ytalyanu ytalyanu cu respect as dori sa stiu daca am 3 amenzi de circulatie din acest an si nu le platesc pentru ca nu am bani,nu ca nu as vrea,ce mi se poate intampla ? e ... (vezi toată discuția)
Amenzi contraventionale serbanlucica serbanlucica ma numesc tanasoiu lucica am amenzi contraventionale in valoare de 2180ron sant casnica am un baiat bolnav cu paralizie cerebrala grad grav si nu am cu ce ... (vezi toată discuția)
Amenda rat alexamariateodora alexamariateodora Ce se intampla in cazul in care nu se achita o amenda RAT, dupa primirea procesului verbal, nesemnat de contravenient? (vezi toată discuția)