avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... amenzi contraventionale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

amenzi contraventionale

ma numesc tanasoiu lucica am amenzi contraventionale in valoare de 2180ron sant casnica am un baiat bolnav cu paralizie cerebrala grad grav si nu am cu ce plati aceasta suma intrebarea mea este daca pot face contestatie tin sa mentionez ca figurez la taxe si impozite va multumesc/
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:58, 27 Mai 2017
Exista termen legal prevazut in care se pot formula contestatii impotriva PV contraventie
Daca termenul a decazut,nu mai puteti ataca documentul,respectiv va revine obligatia achitarii amenzii aplicate
Daca nu sunt achitate amenzile in termenul legal prevazut,responsabilitatea recuperarii acestora este declinata in favoarea autoritatii fiscale teritoriale,care va deschide dosar pentru debite in urmarire,va comunica contravenientului obligatiile de plata-inclusiv prin impunerea anuala-exemplarul colorat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta plătită după aprox 10 zile ValentinI ValentinI Bună, ma numesc Dogar Valentin și dețin un autoturism, nu am mai plătit rovinieta de cam 10 zile, și fac naveta, deci am trecut cam de 20 de ori prin fata ... (vezi toată discuția)
Proces verbal pentru semne obscene Andrei0821 Andrei0821 Astazi mi sa intocmit un proces verbal de domnii de la jandarmerie , pe motivul \\"semne obscene in public\\", amenda a fost de 700 lei. Am semnato si mi sa ... (vezi toată discuția)
Amendă parcare poliția locală Vlad123456789 Vlad123456789 Bună ziua. Aseară am parcat pe spatiu verde, era singurul loc de parcare liber. A apărut poliția locală chiar când voiam să plec. Mi-au cerut un ... (vezi toată discuția)