avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amendă parcare poliția locală
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amendă parcare poliția locală

Bună ziua.
Aseară am parcat pe spatiu verde, era singurul loc de parcare liber. A apărut poliția locală chiar când voiam să plec. Mi-au cerut un buletin și au început să scrie ceva proces verbal , amendă contravențională cică, pe care l-am semnat. Mașina mea este cu număr de BH, la fel și buletinul iar întâmplarea a fost în Timiș.
Dacă nu plătesc amenda ce se poate întâmpla? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:51, 13 Decembrie 2017
Nu are relevanta aspectul ca ati savarsit contraventia in alt oras
Urmeaza sa primiti PV contraventie la domiciliul din CI
Daca va asumati responsabilitatea sa nu achitati in termen legal amenda,responsabilitatea recuperarii debitului va fi declinata in favoarea administratiei locale teritoriale,care prin impunerea anuala 2018 va comunica ,pe langa impozitele si taxele anuale va impune si achitarea amenzii contraventionale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare ElenaBIE ElenaBIE Buna ziua, Am primit recent o amenda pentru parcare pe spatiul verde dar eu eram numai cu roata din fata pe asa zisul spatiu verde si eram aliniata cu ... (vezi toată discuția)
Parcare neregulamentara Ionut245 Ionut245 Buna seara. Am venit intr-o seara de la munca pe la ora 23 si logic ca nu am gasit nici un loc liber de parcare unde sa imi las masina. Am vazut ca undeva pe ... (vezi toată discuția)
Pot sa nu platesc o amenda pentru parcare ? Albert43 Albert43 Buna seara, Am parcat masina intr-o parcare cu plata .Nu am stiut ca se plateste parcarea .Cand am revenit la masina am gasit prins la stergatorul masinii ... (vezi toată discuția)