avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot sa nu platesc o amenda pentru parcare ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot sa nu platesc o amenda pentru parcare ?

Buna seara,

Am parcat masina intr-o parcare cu plata .Nu am stiut ca se plateste parcarea .Cand am revenit la masina am gasit prins la stergatorul masinii o.instintare prin care mi se comunica ca sa ma prezint la sediul societatii S.P.E.P.M.P pentru a plati amenda de 200 lei in 48 de ore.
Mentionez ca instintarea are scanata poza masinii cu numarul de inmatriculare data si ora.
Cum procedez mai departe.Ce se-ntampla daca nu platesc amenda ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:28, 15 Decembrie 2017
Este de preferat sa beneficiati de facilitatea achitarii a jumatate din amenda in teremne de 48 ore d ela comunicare
Daca va asumati responsabilitatea sa nu achitati amenda in termenul legal,recuperarea acesteia va fi declinata in favoarea autoritatii fiscale teritoriale care va comunica amenda prin impunerea anuala 2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare amenda contraventionala pentru perturbarea linistii publice oprescu_iulian oprescu_iulian Buna ziua, Ieri seara am primit o amenda pentru perturbarea linistii publice. Eram in parcarea unui magazin, parcare ce era goala impreuna cu un prieten. ... (vezi toată discuția)
Parcare in loc pentru persoane cu handicap Olivia Bozdog Olivia Bozdog Am parcat masina pe un loc pentru persoane cu handicap deoarece am fost in masina cu bunica mea care are certificat de handicap. Am primit acasa amenda cu ... (vezi toată discuția)
Amendă parcare poliția locală Vlad123456789 Vlad123456789 Bună ziua. Aseară am parcat pe spatiu verde, era singurul loc de parcare liber. A apărut poliția locală chiar când voiam să plec. Mi-au cerut un ... (vezi toată discuția)