in data de 16 decembrie 2008 am fost admisa la concursul pt. postul de sef birou.
Directoarul institutiei nu a facut numirea intrucat avizul de la ANFP era cu observatii ( a se respecta 48 ore intre proba scrisa si interviu) termen ce nu a fost respectat, urmand sa primeasca raspuns de la ANFP daca concursul a fost legal. Raspunsul de la ANFP a venit in data de 21.01.2009 in care se precizeaza ca, concursul a fost legal.
Decizia de numire a fost facuta, semnata si de jurist, insa nu a fost vizata de CFP ca nu era aprobat bugetul.
Intrebarea este : numirea in functie incheie procedura de ocupare? sau raportul final al concursului cu declararea "admis" si propunerea comp.Resurse Umane incheie procedura de ocupare?
Buna ziua,
Am si eu urmatoarea problema : un angajat al institutiei noastre a vorbit in interes personal pe telefonul mobil al institutiei, in luna noiembrie, in cuantum de 4562 ron. Aceasta suma va trebui recuperata de la angajat. Cum sa procedez? Pot sa-i fac o comunicare cu privire la prejudiul cauzat institutiei, cu documentele aferente, si apoi sa-i fac angajamentul de plata pe care sa-l semneze angajatul?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Buna ziua,
Am un B.O, investit cu formula executorie si pus in executare. Executorul Judecatoresc mi-a comunicat printr-o adresa ca recuperarea creantei nu mai poate fi continuata din lipsa bunurilor mobile si imobile apartinatoare debitoarei. Mentionez ca, executorul mi-a transmis 2 procese verbale din care rezulata ca la adresa mentionata -sediul social al debitoarei -nu a gasit pe nimeni.
In aceasta situatie mai pot sa-mi recuperez creditul? Executorul judecatoresc poate pune poprire pe conturile debitoarei din banci? Poate executorul judecatoresc sa execute administratorul (societatea debitoare este SRL)?
Va multumesc pentru ajutor.