avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate temis

Activitate temis

Cazul este urmatoarul :

in data de 16 decembrie 2008 am fost admisa la concursul pt. postul de sef birou.
Directoarul institutiei nu a facut numirea intrucat avizul de la ANFP era cu observatii ( a se respecta 48 ore intre proba scrisa si interviu) termen ce nu a fost respectat, urmand sa primeasca raspuns de la ANFP daca concursul a fost legal. Raspunsul de la ANFP a venit in data de 21.01.2009 in care se precizeaza ca, concursul a fost legal.
Decizia de numire a fost facuta, semnata si de jurist, insa nu a fost vizata de CFP ca nu era aprobat bugetul.
Intrebarea este : numirea in functie incheie procedura de ocupare? sau raportul final al concursului cu declararea "admis" si propunerea comp.Resurse Umane incheie procedura de ocupare?
Buna ziua,

Poate cineva sa-mi spuna care este procedura de ocupare in cazul recrutarii unui functionar public? Cu ce se finalizeaza procedura de ocupare?

Va multumesc.
Buna ziua,
Am si eu urmatoarea problema : un angajat al institutiei noastre a vorbit in interes personal pe telefonul mobil al institutiei, in luna noiembrie, in cuantum de 4562 ron. Aceasta suma va trebui recuperata de la angajat. Cum sa procedez? Pot sa-i fac o comunicare cu privire la prejudiul cauzat institutiei, cu documentele aferente, si apoi sa-i fac angajamentul de plata pe care sa-l semneze angajatul?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Răspuns la discuția control finante
In actiune veti solicita suspendarea si anularea actului administrativ.
Răspuns la discuția Executare Bilet la Ordin
Va multumesc mult pentru ajutor.
Buna ziua,
Am un B.O, investit cu formula executorie si pus in executare. Executorul Judecatoresc mi-a comunicat printr-o adresa ca recuperarea creantei nu mai poate fi continuata din lipsa bunurilor mobile si imobile apartinatoare debitoarei. Mentionez ca, executorul mi-a transmis 2 procese verbale din care rezulata ca la adresa mentionata -sediul social al debitoarei -nu a gasit pe nimeni.
In aceasta situatie mai pot sa-mi recuperez creditul? Executorul judecatoresc poate pune poprire pe conturile debitoarei din banci? Poate executorul judecatoresc sa execute administratorul (societatea debitoare este SRL)?
Va multumesc pentru ajutor.