avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate Kamila

Activitate Kamila

Unde se poate verifica daca o asociatia de proprietari figureaza cu debit in evidenta contabila?Argumentez rostul acestei intrebari,din motive temeinice,prezentandu-le in cele ce urmeaza.Fostul administrator al blocului in urma cu cativa ani a fugit cu toti banii incasati,locatarii suportand consecintele de rigoare. Din cate am auzit sunt asociatii care lucreaza la negru si nu platesc impozit,desi au un angajat,despre care nu stim daca si acesta este in regula.
La noi in bloc exista un administrator,care in urma cu doua saptamani a avut un control si se pare ca nu a fost in regula,
iar doamna care aduna banii vine o singura data pe luna,locuind in partea cealalta a orasului,iar in cazul in care ai nevoie de o adeverinta,n-ai decat sa stai sa astepti luna viitoare pana vine.Nu stiu ce rol isi mai are administratorul,iar pe deasupra mai are si sediul acestei asociatii de proprietari la el in apartamentul in care locuieste.Este posibil asa ceva?
Autorizatia acestei asociatii de proprietarii poate fi din anul 1999,iar C.I.F.-ul format din 8 cifre?Rog un raspuns mai in detaliu,daca se poate.Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Proces in Olanda
Multumesc foarte mult pentru amabilitatea dumneavoastra de a-mi raspunde intr-un timp atat de scurt si mi-as dori din tot sufletul sa va contactez telefonic,in legatura cu problema mentionata anterior.
As dori acceptul dumneavoastra pentru a va contacta,precizand totodata si ora sau orele in,pentru a nu deranja.
Cu respect,Petrisor Natalia Ruxandra.
Fratele meu a fost arestat in septembrie 2007 in Olanda.Iata ca a recut mai bine de un an si nu i s-a dat sentinta definitiva in legatura cu pedeapsa pe care o avea de executat.Din cate am inteles este vorba de asociera in vederea comiterii unei infractiuni.Acum stau si ma intreb:Ce inseamna "asociere in vederea comiterii unei infractiuni" la olandezi?Pentru faptul ca fratele meu s-a intalnit cu cateva persoane si a vorbit cu ele,in Olanda inseamna "asociere",ma rog....Cert este ca a primit avocat din oficiu,dar nu stiu in ce masura acesta apara un drept al unui detinut.Va explic pe scurt si de ce.La un termen anterior avocatul i-a spus ca daca este acuzat de procuror citez:"Mai bine nu spui nimic,e mai bine asa,ca daca nu risti sa iei o pedeapsa mare".Eu l-am sfatuit pe frate,la telefon cand m-a contactat ca daca este acuzat de ceva ce nu a facut, sa spuna,nici de cum sa faca asa cum l-a indrumat acest avocat.Consecinta:este una grava,acum la ultimul termen de judecata pe care l-a avut ieri 7 noiembrie 2008,procurorul ne avand probe de circa un an de zile,a invocat motivul ca nu a cooperat cu instanta si cere o pedeapsa de 4 ani,urmand ca instanta sa se pronunte din cate am inteles pe data de 3 noiembrie(sau daca nu e aceasta data probabil atunci i se va comunica fratelui hotararea.Nu mai vorbesc de regimul din acest penitenciar,dar oricum ar fi el macar, sa nu se faca discriminari intre nationalitati.
Intrebarea mea este:Ce pot eu sa fac,pentru a-l ajuta.Mentionez ca situatia mea financiara este foarte proasta,in ultimii 6 ani am studiat si am facut si masteratul,iar acum nu pot sa imi permit mare lucru.
Astept orice opinie,de la dumneavoastra si sper ca Dumnezeu sa faca dreptate!
Răspuns la discuția Taxa de timbru,urgent
Multumesc din suflet,pentru raspunsul acordat.Mi-ati fost de mare ajutor.
Rog pe cineva daca cunoste cat ar fi taxa de timbru,la o valoare de 28.000 Euro.As dori sa confrunt raspunsul dumneavoastra cu cel al avocatului,deoarece am suspiciuni in privinta sumei declarate de el.Astept un raspuns cat mai urgent,deoarece maine ar trebui sa trimit banii necesari pentru aceasta taxa.Mentionez ca eu nu sunt in localitatea respectiva unde s-a deschis procesul,iar valoarea acestei taxe mi s-a comunicat telefonic,fara explicatii prea detaliate.
Multumesc pentru bunavointa de a-mi raspunde.