avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate Galma

Activitate Galma

Bună dimineața, am fost ieri la judecătorie intr-un dosar pentru conducere fără permis art.35 alin. 2 confirmare renunțare la urmărirea penală, judecătorul după ce d-na procuror a propus renunțarea la urmărirea penală a spus ca rămâne în pronunțare ca primesc acasă și durează 2 săptămâni, mare lucru nu am înțeles datorita emoțiilor ! Puteți sa ma ajutați vă rog ! Hristos s-a Înălțat !
Bună dimineața, am fost oprit de politie pe 21.08.2022 eu am fost depistat de aparatul radar pe raza județului Iași cu o viteza de 105 km pe ora mi s-a întocmit proces verbal de contravenție și eliberare dovada de circulație pentru 15 zile, la data de 15.09.2022 am susținut examenul pentru reducerea suspendării permisului de conducere unde am fost admis și realizarea acestui fapt a dus la reducerea suspendării permisului de conducere de la 90 de zile la 60 de zile, problema este că am calculat în mod eronat cele 60 de zile,am omis sa i-au în calcul cele 15 zile de dovada, iar în perioada când eu am socotit ca trebuie să îmi ridic permisul de conducere eram plecat din România și m-am întors vineri după orele de lucru la politie pe data de 28.10.2022,urmând să merg luni 31.10.2022 , doar ca pe 30.10.2022 ( duminica) am fost nevoit să folosesc masina și am îndrăznit sa folosesc masina fără a avea permisul de conducere, ghinionul meu a fost ca pe raza municipiului Săcele am fost oprit de politie care demarau o acțiune pentru cei care ar fi consumat alcool și m-au depistat negativ dar au făcut o verificare suplimentara în baza de date și au văzut ca permisul trebuia să îl ridic pe 04.11.2022 nu asa cum socotisem eu.
Mi-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și în urma mai multor adrese la parchetul Brașov nu am primit nici un răspuns, acum recent, am primit o adresa de la judecătoria Brașov sa ma prezint în data de 24.05.2023 la cam.... pentru confirmarea renunțării la urmărirea penala art.318 alin 12 .
Puteți sa îmi spuneți ce se va întâmpla ?!!! Mulțumesc frumos pentru atentie !
Bună ziua, as dori sa ma ajutați în ceea ce privește problema în care ma aflu,
La data de 21.08.2022 am fost depistat de aparatul radar pe raza județului Iași cu o viteza de 105 km/h, mi s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile și amenda,dovada a expirat pe data de 05.09.2022.
La data de 15.09.2022 am susținut examenul pentru reducerea suspendării permisului am fost admis și am obținut o reducere de 30 de zile.
Toate bune pana aici,pe data de 17.10.2022 am plecat în Ukraina facandu-mi calcule ca pana la întoarcerea mea întru și în posesia permisului în jurul datei de 20.10.2022.
La data de 28.10.2022 m-am întors dar fiind ultima vineri din lună la eliberări permise nu se lucrează cu publicul, urmând sa revin luni 31.10.2022.
Duminică 30.10.2022 am ieșit sa lucrez meseria mea fiind în cadrul taximetriei,am luat 4 clienți din Brașov urmând sa îi duc în localitatea Teliu,în localitatea Tărlungeni am fost oprit de un echipaj de politie cărora le-am comunicat ca nu am asupra mea permisul de conducere, le-am explicat ce și cum, în urma verificării au depistat ca nu am permis acesta fiind suspendat până la data de 04.11.2022 într-adevăr eu nu luasem în calcul cele 15 zile de dovada, mi-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis mi-au eliberat o dovadă fără drept de conducere.
În acest timp am făcut o cerere pentru eliberarea unei dovezi cu drept de prelungire la 30 de zile pana la soluționarea dosarului ( 23.11.2023 ) nu am primit nici un răspuns, am fost de 2 ori sa ma înscriu în audiență, d-na grefier a refuzat motivând ca nu este o problemă de audiență?
Întrebarea:
Ce este de făcut ca încă eu nu știu nimic,din asta îmi câștig existenta îmi întrețin familia,va rog sfatuiti-ma ce trebuie sa fac ?!!!
Bună seara, la data de 21.08.2022 am fost depistat de aparatul radar pe raza județului Iași cu o viteza de 105 km/h fapt pentru care s-a întocmit proces verbal de contravenție și eliberare dovada de circulație pentru 15 zile, am achitat contravenția după care am susținut examenul pentru reducerea suspendării permisului de conducere, am luat examenul mi s-a redus suspendarea cu 1/3 din pedeapsa dar eu mi-am calculat de la momentul suspendării permisului adică am omis cele 15 zile de dovada, greșeala mea, am fost oprit pe 30 octombrie 2022 eu trebuia sa circul din 04 11 2022,mi s-a întocmit dosar penal, mi s-a emis dovada fără drept de circulație,,am făcut o cerere la parchet pentru a-,mi da o dovada de circulație cu prelungirea la fiecare 30 de zile până la soluționare, cerere înregistrată pe 23 11 2022 la care încă nu am nici un răspuns, va rog frumos cine știe sau a trecut prin asa ceva sa îmi spună ce trebuie să fac, îmi câștig existenta din șoferie !!!
Răspuns la discuția Conducere cu dovada expirata
Sărut mâna, ce s-a întâmplat în final cu permisul d-voastră ?!!!