Bună dimineața, am fost oprit de politie pe 21.08.2022 eu am fost depistat de aparatul radar pe raza județului Iași cu o viteza de 105 km pe ora mi s-a întocmit proces verbal de contravenție și eliberare dovada de circulație pentru 15 zile, la data de 15.09.2022 am susținut examenul pentru reducerea suspendării permisului de conducere unde am fost admis și realizarea acestui fapt a dus la reducerea suspendării permisului de conducere de la 90 de zile la 60 de zile, problema este că am calculat în mod eronat cele 60 de zile,am omis sa i-au în calcul cele 15 zile de dovada, iar în perioada când eu am socotit ca trebuie să îmi ridic permisul de conducere eram plecat din România și m-am întors vineri după orele de lucru la politie pe data de 28.10.2022,urmând să merg luni 31.10.2022 , doar ca pe 30.10.2022 ( duminica) am fost nevoit să folosesc masina și am îndrăznit sa folosesc masina fără a avea permisul de conducere, ghinionul meu a fost ca pe raza municipiului Săcele am fost oprit de politie care demarau o acțiune pentru cei care ar fi consumat alcool și m-au depistat negativ dar au făcut o verificare suplimentara în baza de date și au văzut ca permisul trebuia să îl ridic pe 04.11.2022 nu asa cum socotisem eu.
Mi-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și în urma mai multor adrese la parchetul Brașov nu am primit nici un răspuns, acum recent, am primit o adresa de la judecătoria Brașov sa ma prezint în data de 24.05.2023 la cam.... pentru confirmarea renunțării la urmărirea penala art.318 alin 12 .
Puteți sa îmi spuneți ce se va întâmpla ?!!! Mulțumesc frumos pentru atentie !
Buna ziua, daca datele precizate de dvs sunt corecte propunerea este sa fie inchis dosarul penal fara sa suferiti vreo condamnare. Aveti posibilitatea de a fi asistat/ reprezentat de un avocat la termen pentru a va asigura ca aceasta va fi solutia.