Bună ziua ! După primirea citatiei ede repunere pe rol la Curtea de Apel București întru cit initial am cerut judecarea în lipsa mai trebuie sa fac alt demers întru cit nu mai doresc sa adaug nimic !
Mulțumesc!
Bună seara ! Am un dosar pe rol la Curtea de Apel București a cărui judecata a fost suspendata pina la emiterea unei de decizii de neconstationalitate formulata de alti petenti intr o speta exact ca a mea.
ICCJ s a pronunțat și a dat cistig de cauza prin admiterea deciziei de neconstituționalitate cu toate cele de deriva din aceasta !
Întrebarea este dacă eu mai trebuit sa fac ceva ( ce anume ?)sau aștept decizia Curții de Apel care a suspendat judecarea cauzei asa cum am aratat mai sus și care îmi este favorabila !
Mulțumesc!
Bună ziua !
Am un dosar pe rol ca Curtea de Apel București a cărui judecata a fost suspendata pina la emiterea unei hotărâri a ICCj referitoare la excepția de neconstituționalitate.
Pe 19 ian .ac s a pronunțat ICCj și a admis aceasta excepție.
Întrebare este dacă eu mai trebuie sa fac ceva interventii scrise la Curtea de Apel București sau aștept hotarirea Curții de Apel referitoare la cauza care a suspendat pronunțarea pina cind ICCj se va pronunța?
Mulțumesc!
Bună seara ! În urma decesului mamei mele la 10 ani de la decesul tatălui meu am aflat eu și fratele meu ca a " vândut " casa nepotului din partea surorii mele cind inca traia și tatăl meu prin act vinzare cumpărare la notar iar despre celelalte bunuri , teren arabil , bani în banca nu știm nimic .
Ce se poate face acum la 2 săptămâni de la decesul mamei ?
Mulțumesc!
Bună seara !
Am primit de la Curtea de Apel București o comunicare de suspendare a judecării unui proces intentat de mine Casei de Pensii pina la primire de la IICJ a unei hotărâri în ce privește un articol ce interesează cazul.
La sfârșitul comentarii scrie :" Cu recurs pe perioada suspendării " - fără sa se mai precizeze altceva.
Ce inseamna aceasta formulare ?
Oricum pina la soluționarea cauzei de IICJ nu mai pot face nimic ,dar dacă soluția va fi favorabila ce urmează?
Se judeca din oficiu și primesc răspuns?
Mulțumesc!
Bună ziua !
În cit timp se prescrie dreptul de a solicita diferențe la pensie ne asculta din cauza nedepunerii la timp a actelor doveditoare din vina pensionarului ( peste 18 ani )?
Pe ce perioada ar mai putea primi diferențele calculate ?
Mulțumesc!