avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian1953

Activitate Adrian1953

Bună seara ! În urma decesului mamei mele la 10 ani de la decesul tatălui meu am aflat eu și fratele meu ca a " vândut " casa nepotului din partea surorii mele cind inca traia și tatăl meu prin act vinzare cumpărare la notar iar despre celelalte bunuri , teren arabil , bani în banca nu știm nimic .
Ce se poate face acum la 2 săptămâni de la decesul mamei ?
Mulțumesc!

Bună seara !
Am primit de la Curtea de Apel București o comunicare de suspendare a judecării unui proces intentat de mine Casei de Pensii pina la primire de la IICJ a unei hotărâri în ce privește un articol ce interesează cazul.
La sfârșitul comentarii scrie :" Cu recurs pe perioada suspendării " - fără sa se mai precizeze altceva.
Ce inseamna aceasta formulare ?
Oricum pina la soluționarea cauzei de IICJ nu mai pot face nimic ,dar dacă soluția va fi favorabila ce urmează?
Se judeca din oficiu și primesc răspuns?
Mulțumesc!
Bună ziua !
În cit timp se prescrie dreptul de a solicita diferențe la pensie ne asculta din cauza nedepunerii la timp a actelor doveditoare din vina pensionarului ( peste 18 ani )?
Pe ce perioada ar mai putea primi diferențele calculate ?
Mulțumesc!
Mulțumesc mult domnule avocat !
Bună seara!
Apelul poate fi făcut fără a avea avocat de către persoana care a pierdut în prima instanta ?
Mulțumesc!
Mulțumesc mult!
Mulțumesc mult!
Da, asa este, mulțumesc mult!
Bună ziua !
Am moștenit casa părinților împreună cu fratele meu în cote egale .
El a decedat de 6 luni.
Am rămas miatenitor cu cei 2 copii majori ai lui care nu au dezbătut încă succesiunea.
Eu între timp am renovat casa care era într o stare de degradare avansata.
Nu am bani sa oi despagubesc ca să îmi rămână mie.
Trebuie act de partaj voluntar pentru împărțirea camerelor ?
Dacă nu vor sa contribuie ciu nimic la cheltuielile de renovare aștept și vor sa vindem casa
su nu ne înțelegem, trebuie raport de evaluare și eventual de solicitare a scăderii cheltuielilor de renovare care sunt destul de mari ?
Recursul la Curtea de Apel București poate și trimis numai online sau trebuie și prin Posta ?
Mulțumesc!