avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua ! În cit timp se prescrie dreptul de a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua ! În cit timp se prescrie dreptul de a solicita diferențe ...

Bună ziua !
În cit timp se prescrie dreptul de a solicita diferențe la pensie ne asculta din cauza nedepunerii la timp a actelor doveditoare din vina pensionarului ( peste 18 ani )?
Pe ce perioada ar mai putea primi diferențele calculate ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:09, 10 Septembrie 2024
Daca vorbiti de documente noi depuse la dosar, plata noilor drepturi se va face incepand cu luna urmatoare a depunerii documentelor/adeverintelor.
Daca vorbiti de documente existente la dosar, atunci plata se faca de la data depunerii lor.
Nu exista nicio limita nici pentru depunerea de documente noi, dar nici pentru plata restantelor din urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii - grupe de munca gica104 gica104 persoana pensionata in iunie 2006. la stabilirea vechimii nu au fost luati in calcul o diferenta de 7 ani grupa 1. adeverinta noua, cu periada calculata ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Valentin_sandu1969 Valentin_sandu1969 Buna ziua, am si eu o intrebare... Mama mea a iesit la pensie si primeste o pensie in calculul careia nu i-au fost bagate sporurile de toxicitate(unde a ... (vezi toată discuția)
Pe ce perioada se dau banii din urma ? vereanuecate vereanuecate Buna ziua.Sant pensionata la limita de varsta din 01.09.2008.In 21.02.2011am depus la Casa de Pensii Dolj o adeverinta cu sporuri pentru conditii ... (vezi toată discuția)