Acum am aflat: pamantul de 3,6 ha a fost vandut in 2006 si de atunci si pana in 2022 cand a murit, mama mea a incasat o renta viagera de 360 euro pe an.
Intrebari: Aceasta renta viagera a fost incasata legal? Eu pot face succesiune pentru ultima renta neincasata, in 2023?
Pot prelungi contractul cu APIA in vederea incasarii unei rente viagere pana la decesul meu pe acest pamant?
Acum am aflat: pamantul de 3,6 ha a fost vandut in 2006 si de atunci si pana in 2022 cand a murit, mama mea a incasat o renta viagera de 360 euro pe an.
Intrebari: Aceasta renta viagera a fost incasata legal? Eu pot face succesiune pentru ultima renta neincasata, in 2023?
Pot prelungi contractul cu APIA in vederea incasarii unei rente viagere pana la decesul meu pe acest pamant?
Mama mea care a murit in decembrie 2022 a avut in posesie un teren agricol extravilan pe care timp de 17 ani a incasat o renta viagera anuala.
Eu sunt unic mostenitor.
Cum pot intra in posesia acestui teren?
Am mostenit 2/3 dintr-un apartament , 1/3 fiind proprietatea altei persoane care si locuieste acolo. Cum pot beneficia de drepturile mele, in contextul in care aceasta persoana nu este cooperanta. Mentionez ca apartamentul are 3 camere decomandate , o bucatarie si o baie. Multumesc!