avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate Enache Cristina0105

Activitate Enache Cristina0105

Apartament cu valoare de 248000 lei, deținut în cote egale de sot respectiv soție.
In 2012 decedează soțul, rămân mostenitori soția și 3 fete.
În 2016 una dintre fiice decedează, moștenitori ai acesteia fiind doi copii și soțul.
După, tot în 2016 decedează și soția, rămânând a se face succesiunea între cele 2 fete și succesorii surorii decedate (tatal și 2 copii).
Care ar fi cotele, respectiv cheltuielile pentru efectuarea succesiunii la notar?
Daca am contractul determinat pe o perioada de 6 luni, iar pana la împlinirea celor 6 luni intru in concediu de crestere al copilului. Angajatorul are dreptul de a nu-mi mai prelungi contractul?
Sunt insarcinata si am doua contracte de munca la care se platesc toate contributiile. Indemnizatia de crestere a copilululi mi se va calcula tinand cont de ambele contracte?
Pot ocupa functia de cenzor in cradul unui CAR ( casa de ajutor reciproc) daca soacra mea este contabil sef in aceasta unitate si suntem pe acelasi nume? Eu cred ca nu, deoarece nu iti poate face verificarea contabila un membru al familiei , afinii pana la al patrulea grad inclusiv sau sotii.