avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt insarcinata si am doua contracte de munca la care ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt insarcinata si am doua contracte de munca la care se platesc ...

Sunt insarcinata si am doua contracte de munca la care se platesc toate contributiile. Indemnizatia de crestere a copilululi mi se va calcula tinand cont de ambele contracte?
Cel mai recent răspuns: AlexCMA , utilizator 13:29, 8 Ianuarie 2023
În ceea ce privește modul de calcul al indemnizației pentru creșterea copilului, acesta se stabilește în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate de părinte în ultimele 12 luni consecutive din ultimii 2 ani anteriori nașterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil tata sony_stef sony_stef Buna ziua. As dori sa adresez si eu cate-va intrebari in legatura cu cresterea copilului de catre tata. Sotia mea este insarcinata in 7 luni si nu a lucrat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, situatia mea este in felul urmator: locuiesc in uk ... Andreeagz14 Andreeagz14 Buna ziua, Situatia mea este in felul urmator: locuiesc in UK de 5 ani de zile si sunt insarcinata in 4 luni cu termen in decembrie. Am hotarat ca in ultimele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului albrodica albrodica Am si eu o intrebare referitor la indemnizatie. Sunt insarcinata in luna a 5 a, data posibila a nasterii va fi in martie 2017. Am lucrat cu contract de munca 5 ... (vezi toată discuția)