avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca am contractul determinat pe o perioada de 6 luni, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca am contractul determinat pe o perioada de 6 luni, iar pana ...

Daca am contractul determinat pe o perioada de 6 luni, iar pana la împlinirea celor 6 luni intru in concediu de crestere al copilului. Angajatorul are dreptul de a nu-mi mai prelungi contractul?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:17, 13 Ianuarie 2023
Da, acesta expira la data precizata in contract, fara ca angajatorul sa fie obligat sa-l prelungeasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacã am avut contract de muncã pe perioadã nedeterminatã iar acum mã voi angaja pe perioadã determinatã voi beneficia de indemnizaþie pentru ccc? Cristina293 Cristina293 Buna ziua, doresc sa va adresez urmatoarea intrebare: daca am avut contract de munca la o firma pe perioada nedeterminata, am lucrat 8 luni si urmeaza sa ma ... (vezi toată discuția)
Insarcinata, angajata cu contract pe perioada determinata dana rod dana rod Buna seara! Ce se poate face cu o doamna,care este insarcinata si este angajata cu un contract pe perioada determinata de 8 luni? In momentul in care se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru copil! moni d moni d Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine! Sunt insarcinata in 6 luni. La firma unde lucrez sunt angajata pe perioada determinata. Trebuie sa nasc prin 23 ... (vezi toată discuția)