avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate Misk

Activitate Misk

Bună ziua,in cadrul unei asociații cu scop de administrare a unui cămin de bătrâni,care sunt posturile obligatorii principale ,de conducere...administrator , director...ce condiții trebuie îndeplinite...un link cu lămuriri dacă are cineva.
Mulțumesc frumos.
Mulțumesc.
Asociație va fi forma juridică, cu 3 asociați.

Cornel Vasile a scris:

Ar trebui sa ne spuneti exact care este forma juridica, intrucat in functie de acest raspuns solutiile pot fi diferite.

Bună ziua.
Unde găsesc o documentație completă cu normativele pentru cămine de bătrâni?
Mulțumesc.
Încă nu am stabilit forma juridică, suntem în discuții preliminare,de asta și adresez întrebarea pentru că aveam o sursă care spunea că se cer studii superioare celui care administrează căminul.
Nu incadrez eu întrebarea in forum.
Mulțumesc pentru lămuriri.
Suntem doi asociați, doar unul va administra direct . Deci administrator ,nu știu dacă este obligatorie funcția de director in cadrul afacerii.
Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Ce inseamna gestionare , director, administrator etc?

Bună ziua.
Ce calificare este necesară pentru gestionarea unui cămin de bătrân privat?
In cazul suspendării sau radierii SRL-ului , dacă nu se mai desfășoară nici un fel de activitate în clădire, impozitul pe clădire se plătește integral sau există o altă regulă?!
Mulțumesc.
Legea spune clar că trebuie să aibă domiciliul.Daca partidul lui nu verifică sau închide ochii ,nu este o ilegalitate și se poate contesta în instanță?
Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Nu poate fi motiv de contestare , atat timp cat a fost ales si validat ca si consilier local.

Faptul că un consilier care candidează la funcția de viceprimar, are domiciliul în altă localitate și doar viză de flotant unde candidează, poate fi motiv de contestare a mandatului său și a candidaturii ca vice?!
Mulțumesc.
Buna ziua.
Înființare cămin de bătrâni, clădirea se află în imediata vecinătate a căii ferate,trafic redus , zonă rurală... adică 3 trenuri la intervale de câteva ore.
Având în vedere indicatorii de poluare sonoră,se poate obține sau nu avizare în acest caz?!
Unde ar trebui să mă adresez ?!