avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Faptul că un consilier care candidează la funcția ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Faptul că un consilier care candidează la funcția de viceprimar, ...

Faptul că un consilier care candidează la funcția de viceprimar, are domiciliul în altă localitate și doar viză de flotant unde candidează, poate fi motiv de contestare a mandatului său și a candidaturii ca vice?!
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Misk , utilizator 18:22, 16 Ianuarie 2025
Nu poate fi motiv de contestare , atat timp cat a fost ales si validat ca si consilier local.
Legea spune clar că trebuie să aibă domiciliul.Daca partidul lui nu verifică sau închide ochii ,nu este o ilegalitate și se poate contesta în instanță?
Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Nu poate fi motiv de contestare , atat timp cat a fost ales si validat ca si consilier local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere viceprimar bil63 bil63 Buna dimineata la toata lumea. Doresc si eu o informatie: in alegerile locale din localitatea mea a iesit un primar dintr-un anume partid. La consilieri acest ... (vezi toată discuția)
Revocare viceprimar popflorincozmin popflorincozmin Buna ziua as dori sa aflu cum trebuie sa se procedeze in cazul in care se doreste revocarea sau demiterea unui viceprimar. Am consultat prevederile ... (vezi toată discuția)
Consilier local-alegeri locale 2016 grig1968 grig1968 Candidatul pentru functia de consilier local este obligatoriu sa aiba domiciliu stabil in localitatea unde candideaza?Candidatul la functia de consilier local ... (vezi toată discuția)