Daca lași mașină care se afla in proprietatea ta altei persoane o perioada de timp e nevoie de o hârtie care sa dovedească asta ?sau nu mai ține cont de asta ?
Pentru testul de redobândire a permisului trebuie sa mă programez sau sa trimit ceva ,sau mă pot prezenta oricând in intervalul orar al instituției?am înțeles că aceasta se da pe hârtie și nu pe calculator
Buna !după neacordarea priorității mi s-a reținut permisul pe 90 de zile .azi am primit un document în care scrie că trebuie să mă prezint la serviciul politiei rutiere unde sunt înregistrată în evidență pentru verificarea cunoașterii regulilor de circulație .eu sunt inca începătoare ,deci bănuiesc că nu este vorba de testul acela pentru redobândirea permisului
Nu înțeleg ce este
Bună!in cazul meu mi s-au reținut permisul pe 90 de zile in data de 21.12.2022 cu drept de circulație până în 05.01.2023.as vrea sa dau de redobândire permis dar am înțeles că se poate doar daca am permis de cel puțin un an ?eu inca sunt începătoare .și dacă aș putea să de redobândire trebuie sa fac o cerere pentru a mă prezenta la examen sau pot merge direct ?și cererea unde trebuie făcută sau trimisa ?