avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pentru testul de redobândire a permisului trebuie sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pentru testul de redobândire a permisului trebuie sa mă programez ...

Pentru testul de redobândire a permisului trebuie sa mă programez sau sa trimit ceva ,sau mă pot prezenta oricând in intervalul orar al instituției?am înțeles că aceasta se da pe hârtie și nu pe calculator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:58, 12 Ianuarie 2023
Intrati pe site-ul politiei din județul în care locuiți și căutați ce modalitate au de organizare a acelor sesiuni de testare.
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interval orar pentru aprovizionare king9 king9 Exista vreo lege sau o hotarare a primariei cu privire la intervalul orar in care este permisa aprovizionarea unui magazin??(este vorba de un magazin de haine ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului 60 de zile... Adi Ordean Adi Ordean Buna ziua! mi s-a suspendat pe perioada de 60 de zile permisul pt. neacordare de prioritate pietoni pe sensul de mers, Mi s-a spus ca pot depune cerere pt. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in data de 24.07.2023 mi-a fost suspendat permisul ... Adelina29 Adelina29 Buna ziua! In data de 24.07.2023 mi-a fost suspendat permisul pentru 90 zile(depasisem viteza legala). Ulterior m-a verificat cu etilotestul(0 alcool) si ... (vezi toată discuția)