avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale interval orar pentru aprovizionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

interval orar pentru aprovizionare

Exista vreo lege sau o hotarare a primariei cu privire la intervalul orar in care este permisa aprovizionarea unui magazin??(este vorba de un magazin de haine care aprovizioneaza cu marfa doar noapte si nu pot dormi din cauza zgomotului, iar pana sa apelez la Politie vreau sa ma informez)
Cel mai recent răspuns: king9 , utilizator 19:03, 31 Ianuarie 2011
incercati pe site-ul primariei unde locuiti. ori chiar puteti solicita aceste info de la primaria locala.
sunt bucurestean (locuiesc in sectorul 2)....probabil ca o sa ajung si la primarie sa ma interesez
am cautat si pe internet ceva informatii dar nu am gasit si m-am gandit sa pun o intrebare aici :rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program livrari magazin de cartier Dante78 Dante78 Buna ziua Locuiesc in spatele unui magazin Profi localizat in cartier la parterul blocului. Din pacate de cand au deschis magazinul aici, zilele ... (vezi toată discuția)
Turbez din cauza vecinului de deasupra ContSters170996 ContSters170996 stau la et 2 si vecinul de la 3 imi face viata amara, nu am fost pana acum la politie dar nu cred ca mai am mult. i-am lasat o scrisoare in posta in care il ... (vezi toată discuția)
Un vecin frustrat woozie woozie Buna ziua , am si eu urmatoarea problema ; Locuiesc la curte , cu chirie impreuna cu 3 cainii din rasa Ciobanesc German , problema este cu un vecin care il ... (vezi toată discuția)