avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un vecin frustrat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un vecin frustrat

Buna ziua , am si eu urmatoarea problema ;

Locuiesc la curte , cu chirie impreuna cu 3 cainii din rasa Ciobanesc German , problema este cu un vecin care il tot deranjeaza ca latra cainii , specific ca , cainii nu stau pe timp de noapte in curte , ii tin in casa ! Cainii stau in curte in intervalul orar 08:00 : 20:00 timp in care stau inchisi intr-un spatiu amenajat ptr. ei ! Am fost chemat maine la politie pe motiv ca vecinu mi-a facut reclamatie la politie !

Ce as putea sa fac in situatia asta , sa ma ingrijorez ?
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2015
woozie, utilizator
sa dresati cainii sa nu latre.
Ce raspuns bun ai dat :)) , cauti bagare in seama sa inteleg ?
Nu stiu de ce latra cainii aceia, dar raspunsul de deasupra nu e chiar de bagare in seama, caci cainii latra cu motiv... sa-i invatati sa nu latre poate insemna o educare a lor.
In plus, nu conteaza unde dorm noaptea, conteaza daca cainii dv. latra indeajuns de tare sa deranjeze vecinii. Nu exista un o durata in timp, doar o intensitate a zgomotului printr-un ordin de ministru, pe undeva... 50 db ziua cu ferestrele inchise si 30 noaptea cu ferestrele inchise... trebuie cautat ordinul, nici nu stiu daca s-a modificat.
Totusi, tinand cont ca au fost cazuri in care aparate de aer conditionat nu au trecut testul, e destul de probabil ca cainii dv. sa latre mai tare decat aceste valori, mai ales ca 35-40 db e zgomotul unui frigider!
Vecinul e clar ca e frustrat de acei caini. Nu inseamna decat ca ii e greu sa locuiasca in aceste conditii, atat. Daca are dreptate, nu stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Latrat de caine deranjant petrax petrax Buna ziua! deoarece am mai vazut niste intrebari referitoare la latratul cainilor care deranjeaza, as vrea sa va pun si eu o intrebare: daca pot fi amendata ... (vezi toată discuția)
Caini care deranjeaza cosminaneacsum cosminaneacsum Buna ziua! Locuim la curte, intr-un cartier din Bucuresti. Vecinii au 3 caini de talie mare,care fac foarte multa galagie, la orice ora din zi si din noapte. ... (vezi toată discuția)
Ma deranjeaza Mariuspirvulescu Mariuspirvulescu Visa vie de blocul în care stau este o curte cu 2 cîini care latră toată noaptea si nu pot sa dorm pot face ceva in acest sens? (vezi toată discuția)