Locuiesc la curte , cu chirie impreuna cu 3 cainii din rasa Ciobanesc German , problema este cu un vecin care il tot deranjeaza ca latra cainii , specific ca , cainii nu stau pe timp de noapte in curte , ii tin in casa ! Cainii stau in curte in intervalul orar 08:00 : 20:00 timp in care stau inchisi intr-un spatiu amenajat ptr. ei ! Am fost chemat maine la politie pe motiv ca vecinu mi-a facut reclamatie la politie !
Ce as putea sa fac in situatia asta , sa ma ingrijorez ?
Nu stiu de ce latra cainii aceia, dar raspunsul de deasupra nu e chiar de bagare in seama, caci cainii latra cu motiv... sa-i invatati sa nu latre poate insemna o educare a lor.
In plus, nu conteaza unde dorm noaptea, conteaza daca cainii dv. latra indeajuns de tare sa deranjeze vecinii. Nu exista un o durata in timp, doar o intensitate a zgomotului printr-un ordin de ministru, pe undeva... 50 db ziua cu ferestrele inchise si 30 noaptea cu ferestrele inchise... trebuie cautat ordinul, nici nu stiu daca s-a modificat.
Totusi, tinand cont ca au fost cazuri in care aparate de aer conditionat nu au trecut testul, e destul de probabil ca cainii dv. sa latre mai tare decat aceste valori, mai ales ca 35-40 db e zgomotul unui frigider!
Vecinul e clar ca e frustrat de acei caini. Nu inseamna decat ca ii e greu sa locuiasca in aceste conditii, atat. Daca are dreptate, nu stiu.