avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate cioacal

Activitate cioacal

Decretul 46/februarie 1982 (mărirea retribuțiilor) de ex 175 lei/ lunar până în dec 88, suma exista în statul de plata, dar persoana responsabila cu eliberarea adeverințelor pt completarea dosarului de pensie refuza sa transcrie aceasta suma . Consider că îmi diminuează venitul brut lunar și implicit venitul anual care contribuie la stabilirea punctajului. Ce trebuie să-i prezint persoanei că sa întocmească corect adeverința? Mulțumesc!
Mă pregătesc pentru depunerea dosarului de pensie la limita de vârstă și nu pot obține adeverința pentru primii zece ani conform statelor de plata (1980- 1990), salariul nu respecta nici înscrierile din carnetul de munca pe o perioadă de 14 luni, iar compensația de 175 lei/ conform Decretului 46/februarie 1982 lipsește pt întreaga perioadă, 83 de luni. Am adus la cunoștință și nouă adeverință conform Anexei 6/ legea 370 este cu aceleași lipsuri. Ce demersuri pot face? Mulțumesc!
Bună ziua! Am obținut gradul I în anul 1993, Certificatul arată că salarizarea va fi conforma începând cu 01.09.1993. In cartea de muncă s- a operat în iulie 1994. In momentul de față mă pregătesc de pensionare. Care este modalitatea de a îndrepta această eroare? Drepturile bănești s- au prescris, dar măcar să fie luate în calcul la pensie. Mulțumesc!(Menționez că sunt la această unitate din 1990 și în prezent. Evident nu mai este aceeași persoană care a făcut înscrisul).