avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mă pregătesc pentru depunerea dosarului de pensie la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mă pregătesc pentru depunerea dosarului de pensie la limita ...

Mă pregătesc pentru depunerea dosarului de pensie la limita de vârstă și nu pot obține adeverința pentru primii zece ani conform statelor de plata (1980- 1990), salariul nu respecta nici înscrierile din carnetul de munca pe o perioadă de 14 luni, iar compensația de 175 lei/ conform Decretului 46/februarie 1982 lipsește pt întreaga perioadă, 83 de luni. Am adus la cunoștință și nouă adeverință conform Anexei 6/ legea 370 este cu aceleași lipsuri. Ce demersuri pot face? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 10 Noiembrie 2024
Sa obtineti o adeverinta cu acele venituri de la fostul angajator au de la cel care detine arhiva acestuia.

Dupa obtinerea adeverintei, o depuneti la Casa de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupă de muncă in agricultură felicia_petrila felicia_petrila Bună ziua! Tatăl meu a lucrat in cadrul unui IAS, din 1964 până in anul 1989. Intrebarea mea este dacă tăierea de pomi si stropirea lor intră in ... (vezi toată discuția)
Ref adeverinta vechime gina2010 gina2010 Buna ziua, pot obtine adeverinta de vechime de la un fost angajator (care a facut inscrierile si in carnetul de munca) ? Acesta refuza pe motiv ca in Codul ... (vezi toată discuția)
Meseria de strungar in ce grupa de munca este situata ? geolip geolip Am muncit ca Strungar jntre anii 1974 si 1997. In ce grupa de munca este situata aceasta munca, (in vederea pensionarii) ?[b] (vezi toată discuția)