avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1398 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaComanac !

Activitate AndreeaComanac !

Buna ziua. Sunt in ccc cu primul copil care are 1 an și jumătate. Pe 20 Iulie l am născut pe al doilea. Cât timp am la dispoziție pt depunerea actelor pt cel de al doilea copil?(suprapunere)
Buna ziua. Dacă beneficiez de indemnizație creștere copil, ma pot înscrie la o Școala Postliceala Sanitara , fără a-mi afecta indemnizația ?
Buna ziua. Am și eu o curiozitate. Am născut in urma cu 7 luni și beneficiez de indemnizație de creștere copil, am lucrat câteva luni înainte de naștere și restul s-a cumulat din școala. As dorii sa știu, va rog, dacă acum rămân însărcinată, voi naste când primul bebe ar avea circa 1 an și jumătate. Voi beneficia in continuare de indemnizația de creștere pe care am avut-o sau voi primii indemnizația minima ? Voi beneficia pana cel de-al doilea bebe va împlini vârsta de 2 ani? Va mulțumesc frumos!
Buna ziua. Am și eu o problema. Am absolvit liceul in Iunie 2022, am rămas însărcinată apoi am plecat la munca in Austria. Am lucrat 6 luni acolo, apoi m-am întors in România și am găsit sa ma angajez, contract determinat, o luna, pentru ca am înțeles ca doar așa pot beneficia de indemnizația de creștere. Acum am 37 de săptămâni și încă lucrez. As dori sa lucrez in continuare pana nasc. Intrebarea mea este, cum voi putea sa beneficiez de prenatal si post-natal, acei bănuți, ce este de făcut si cum se procedează. Mulțumesc frumos pentru un eventual răspuns!