avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate IoanaSDavid

Activitate IoanaSDavid

Nu exista diferențe . Am continuitate la fiecare contract.

Cornel Vasile a scris:

Exista diferente intre data incetarii c.i.m. la societatea M si data inceperii activitatii la societatea S.?

Revin cu o alta intrebare , in cazul incheierii contractului de munca cu firma unde activez actual , ce documente trebuie sa primesc , in urma demisiei ce am inaintat o ?
Va multumesc frumos pentru raspunsuri!
Revin catre Dvs cu o alta intrebare , daca am 2 zile de concediu fara plata , pe durata unui contract , cu ce ma afecteaza ? Se poate sa pierd stimulentul de insertie in acest caz ?
Buna ziua,
Doresc sa ma ajutati cu urmatoarea informatie. M-am intors din crestere copil la 01.06.2022, cu stimulent de insertie , 650 lei lunar pana face copilul 3 ani, cu contract pe perioada nedeterminata la firma Metatools. Pe data 15.06.2022 , m au trecut de pe firma Metatools pe Sata Tools . Nu am stiut ca trebuie sa informez si la primarie de aceasta trecere in termen de 15 zile , avand in vedere ca Sata Tools face parte din grupul de firme Metatools . Pierd stimulentul de insertie in acest caz ? Va rog sa ma ajutati cu raspuns , sau ce trebuie sa fac pentru a nu pierde acest stimulent. Cu stima , Ioana