avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... STIMULENT DE INSERTIE , SCHIMBARE CONTRACT
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

STIMULENT DE INSERTIE , SCHIMBARE CONTRACT

Buna ziua,
Doresc sa ma ajutati cu urmatoarea informatie. M-am intors din crestere copil la 01.06.2022, cu stimulent de insertie , 650 lei lunar pana face copilul 3 ani, cu contract pe perioada nedeterminata la firma Metatools. Pe data 15.06.2022 , m au trecut de pe firma Metatools pe Sata Tools . Nu am stiut ca trebuie sa informez si la primarie de aceasta trecere in termen de 15 zile , avand in vedere ca Sata Tools face parte din grupul de firme Metatools . Pierd stimulentul de insertie in acest caz ? Va rog sa ma ajutati cu raspuns , sau ce trebuie sa fac pentru a nu pierde acest stimulent. Cu stima , Ioana
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 19 Ianuarie 2023
Exista diferente intre data incetarii c.i.m. la societatea M si data inceperii activitatii la societatea S.?
Nu exista diferențe . Am continuitate la fiecare contract.

Cornel Vasile a scris:

Exista diferente intre data incetarii c.i.m. la societatea M si data inceperii activitatii la societatea S.?

In acest caz, nu veti pierde stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie cândea_sorina cândea_sorina Acum beneficiez de stimulent de insertie de la stat pentru ca m-am intors la ultimul loc de munca mai repede cu 60zile din concediul de maternitate, pana in ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de insertie mariana07 mariana07 Hristos a inviat! Am reluat activitatea dupa CIC, si am fost intampinata intr-un mod neplacut si sunt privita intr-un mod neplacut pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție Mihaela blonda Mihaela blonda Buna ziua,din 2 decembrie ma da afara de la locul de munca deoarece o sa se închidă fabrica si ma baga in preaviz 15 zile,iar eu acuma iau o inserție pentru ... (vezi toată discuția)