avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție

Buna ziua,din 2 decembrie ma da afara de la locul de munca deoarece o sa se închidă fabrica si ma baga in preaviz 15 zile,iar eu acuma iau o inserție pentru ca m am intors mai devreme la munca din prenatal,iar din ianuarie incep la noul loc de munca vreau sa stiu daca pot pierde inserția?va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 28 Noiembrie 2019
Da, puteti pierde stimulentul de insertie , daca data incetarii vechiului c.i.m. nu coincide cu data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea locului de munca Stelian87 Stelian87 Buna ziua,iau stimulent de insertie inca de cand s-a nascut copilul,acum vreau sa plec de la firma la care lucrez,la alta firma,primesc in continuare ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de insertie mariana07 mariana07 Hristos a inviat! Am reluat activitatea dupa CIC, si am fost intampinata intr-un mod neplacut si sunt privita intr-un mod neplacut pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie gabrielaCraciun26 gabrielaCraciun26 Buna dimineata!Va rog ajutatima si pe mine cu un raspuns. De la data de 1 august am decis sa ma intorc la servici pentru a beneficia de acel stimulet de ... (vezi toată discuția)