avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbarea locului de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbarea locului de munca

Buna ziua,iau stimulent de insertie inca de cand s-a nascut copilul,acum vreau sa plec de la firma la care lucrez,la alta firma,primesc in continuare stimulentul de insertie sau se stopeaza la schimbarea locului de munk?!
Cel mai recent răspuns: Stelian87 , utilizator 08:09, 15 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In speta, pentru a nu pierde stimulentul de insertie trebuie ca data incetarii vechiului c.i.m. trebuie sa coincida cu data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.
Mulumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc munca-stimulent elizaelena elizaelena Buna ziua. Numele meu este Catalin, si lucrez de aprox.5ani la o firma. Momentan iau stimulentul de insertie , ( pana in septembrie), dar as vrea foarte mult ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție Mihaela blonda Mihaela blonda Buna ziua,din 2 decembrie ma da afara de la locul de munca deoarece o sa se închidă fabrica si ma baga in preaviz 15 zile,iar eu acuma iau o inserție pentru ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Diana1806 Diana1806 Buna seara!am o intrebare, dar mai intai sa va spun povestea pe scurt...am nascut in 2016 si am beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului si am ... (vezi toată discuția)