avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Acum beneficiez de stimulent de insertie de la stat pentru ca m-am intors la ultimul loc de munca mai repede cu 60zile din concediul de maternitate, pana in noiembrie 2019. Daca imi schimb locul de munca in aceasta perioada de la societatea comerciala actuala si ma angajez la o alta societate comerciala , pierd stimulentul de insertie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 21 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu pierdeti stimulentul de insertie daca: data incetarii vechiuluic.i.m.= data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie cândea_sorina cândea_sorina In 12 noiembrie imi reiau activitatea la ultimul loc de munca unde mi-a fost suspendat contractul de munca pe periada concediului de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de inserție Mămică de profesie Mămică de profesie Bună ziua, aș avea o întrebare și o nelămurire... în data de 17 August,am început noul loc de muncă, semnat cu data de 17, m-am întors la muncă mai ... (vezi toată discuția)