avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revin catre Dvs cu o alta intrebare , daca am 2 zile ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revin catre Dvs cu o alta intrebare , daca am 2 zile de concediu ...

Revin catre Dvs cu o alta intrebare , daca am 2 zile de concediu fara plata , pe durata unui contract , cu ce ma afecteaza ? Se poate sa pierd stimulentul de insertie in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: ioana.vezeanu , utilizator 16:46, 17 Ianuarie 2023
Buna ziua!
Pe perioada concediului fara plata stimulentul de insertie se va suspenda, ca urmare a nerealizarii veniturilor in acest timp, cele doua zile in cazul dvs. Este de preferat sa anuntati primaria sau institutia platitoare privind acesta modificare, in termen de 15 zile de la aparitia ei, conform OUG 111/2010. Altfel, riscati sa fiti pusa in situatia de a returna banii incasati necuvenit pentru cele doua zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie suspendat? Mysty Mysty Bună seara.As dori sa știu va rog,daca eu m-am întors la 1 an al fetei mele la munca si acum la 1 an si 9 luni a trebuit sa plec de la locul de munca si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil eu1983 eu1983 Buna ziua, Eu am intrat in concediu de crestere copil pana la 2 ani din somaj, dupa 1 an si 3 luni mi-am gasit serviciu, am semnat contract si cand am ... (vezi toată discuția)
Sume incasate necuvenit din crestere copil BadeaMAdrian BadeaMAdrian Salutare, Am si eu doua intrebari: 1. Trebuie sa platesc penalitati la sumele incasate abuziv 2. La stabilirea sumei ce trebuie sa o returnez mi se ... (vezi toată discuția)