avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate Cristian1997

Activitate Cristian1997

Bună ziua , am și eu o problema la locul de munca mam angajat pe 04.08.2023 iar în februarie 19.03.2024 man îmbolnăvit și mi-am luat concediul medical am înțeles ca trebuie sa ai minim 6 luni la locul de munca pentru plata concediului medical , mie nu mi sa plătit concediu medical pe motivul ca în luna august îmi lipsesc 4 zile de cotizare , întrebarea mea este adevărat sau pot beneficia de plata CM ? , mulțumesc
Nimic pur si simplu .
Buna ziua . acum 5 ani am fost in Uk in momentul acela am facut un abonament la o retea de telefonie , doar cartela fara telefon am incercat dar apoi la cateva luni am plecat din uk am incercat sa inchid acel abonament nu am reusit crede-ti ca voi pati ceva multumesc !.
Bună seara ,am și eu o întrebare , am buletin in alt judet de locul în care locuiesc în câteva zile o sa merg sa schimb buletinul întrebarea mea este dacă cumpăr o mașină înainte de a schimba buletinul unde va trebuie sa înregistrez mașină la primăria cu domiciliul anterior sau pot sa o înregistrez direct la noua adresă în alt judet fata de cel anterior mulțumesc.
Am cerut și mi sa refuzat
Bună ziua , concediul de odhina se plateste înainte de a pleca în concediu cu 5 zile , am văzut în codul muncii articolul 150 indemnizatia de concediu de odhina se plateste cu 5 zile înainte de plecare? Mulțumesc și dacă eu nu am fost plătit ce pot face
Bună ziua , am avut și eu în luna aprilie concediu medical 5 zile și 2 zile concediu de odhina eu sunt plătit la zi în fluturaș este suma respectiva brut cred câți bani trebuie sa iau eu în mana din concediu medical + cel de odhina mulțumesc atașez și fluturașul multumesc.

[ link extern ]
Și ca să o pot înmatricula pe numele meu ce pot face
Bună seară , am o mașină în care am făcut contract vanzare cumparare am inscriso ca bun la primarie pe numele meu dar nu am inmatriculato pe numele meu în talon e tot fostul proprietarul vechi întrebarea mea este o pot vinde asa sau doar dacă o înmatriculez pe numele meu , țin să menționez că au trecut cele 90 de zile .