avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua , concediul de odhina se plateste înainte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua , concediul de odhina se plateste înainte de a pleca ...

Bună ziua , concediul de odhina se plateste înainte de a pleca în concediu cu 5 zile , am văzut în codul muncii articolul 150 indemnizatia de concediu de odhina se plateste cu 5 zile înainte de plecare? Mulțumesc și dacă eu nu am fost plătit ce pot face
Cel mai recent răspuns: Cristian1997 , utilizator 14:44, 8 Iunie 2023
In general, asa ceva se face la solicitarea salariatului si nu din oficiu.
Am cerut și mi sa refuzat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediilor de odihna catalina77 catalina77 Buna ziua. Ma confrunt cu o problema: dna care lucreza la salarizare spune salariatilor ca nu le mai poate plati concediile (care de fapt sunt plati in avans) ... (vezi toată discuția)
Acortadea indemnizatiei de concediu Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Buna ziua! Conform Art. 150 alin. (3) din Legea 53/ 2003 (Codul muncii), indemnizaţia de concediu de odihnă se plăteşte de către angajator cu [u]cel ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ameliee ameliee Buna ziua, Am urmatoarea situatie: un salariat a castigat procesul cu angajatorul si a fost reintregrat si platite drepturile salariale pentru ultimii 2 ... (vezi toată discuția)