avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ,am și eu o întrebare , am buletin in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ,am și eu o întrebare , am buletin in alt judet ...

Bună seara ,am și eu o întrebare , am buletin in alt judet de locul în care locuiesc în câteva zile o sa merg sa schimb buletinul întrebarea mea este dacă cumpăr o mașină înainte de a schimba buletinul unde va trebuie sa înregistrez mașină la primăria cu domiciliul anterior sau pot sa o înregistrez direct la noua adresă în alt judet fata de cel anterior mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin anitsirc anitsirc Buna seara! Nu am stiut unde sa incadrez subiectul acestei discutii.. De 8 ani locuiesc in alt judet decat am domiciliul. (la cateva sute de km ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare auto -buletin schimbare domiciliu yna81 yna81 buletin in curs de schimbare domiciliu si contract vanzare cumparare auto; Sotul meu are domiciliul in alt judet, acum vrea sa cumpere masina iar eu vreau ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin de identitate popa_sorin popa_sorin buna ziua as avea si eu o intrebare,imi expira buletinul de identitate in luna iunie anul viitor si as vrea sa il schimb anul asta in august ,pentru ca sunt ... (vezi toată discuția)