avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... SCHIMBARE BULETIN
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

SCHIMBARE BULETIN

Buna seara!
Nu am stiut unde sa incadrez subiectul acestei discutii..

De 8 ani locuiesc in alt judet decat am domiciliul. (la cateva sute de km distanta).
Motivul pentru care locuiesc in alt judet este serviciul.

In ultima vreme am constatat ca nu pot beneficia de undele avantaje pe care mi le ofera judetul in care locuiesc din cauza domiciliului din buletin.

Locuiesc cu chirie.
Ca sa ma ia in spatiu proprietarul trebuie sa declare veniturile la fisc ceea ce nu prea doreste nimeni (altfel ar trebui s aplatesc eu mai mult la chirie).

Totusi dpdv legal eu nu mai locuiesc de mult timp la adresa din buletin si nu voi mai locui vre-o data.

Cum as putea sa imi schimb buletinul pe judetul in care lucrez si locuiesc, daca stau cu chirie?

Am doar 25 ani si nu voi avea bani prea curand pt a-mi cumpara propria locuinta.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: anitsirc , utilizator 22:05, 7 Martie 2010
Va rog sa imi raspundeti si mie.
Multumesc!
sunt cateva zile de cand am scris.
Va rog, imi raspunde si mie cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu prima casa Traian.B Traian.B Buna ziua, De curand am achizitionat o locuinta prin programul Prima Casa. Am un prieten diabetic care este nevoit sa mearga anual in judetul sau de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de cand m-am despărțit de tatal copilului locuiesc ... Alina Ghi. Alina Ghi. Buna ziua! De cand m-am despărțit de tatal copilului locuiesc cu chirie împreună cu copilul nostru. Intre timp am deschis proces pt custodie comuna,care ... (vezi toată discuția)
Chirie comander comander buna ziua am o intrebare vizavi de compensatia de chirie am avut o locuinta data din fondul m.ap.n.care am vanduto acum aproape 5 ani din motive bine ... (vezi toată discuția)