avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare auto -buletin schimbare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare auto -buletin schimbare domiciliu

buletin in curs de schimbare domiciliu si contract vanzare cumparare auto;
Sotul meu are domiciliul in alt judet, acum vrea sa cumpere masina iar eu vreau sa il iau in spatiu in judetul in care locuim de cand suntem impreuna . Intrebare a mea este contractul de vanzare cumparare auto in conditiile in care isi va schimba in cateva zile buletin cum sa procedez pentru a nu mai sta pe drumuri intre judete si primarii ? Se poate face contractul doar cu CNP ul si ulterior adaugata noua adresa, sau cum sa procedez sa o pot inmatricula in judetul in care locuim adica la mine ?
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2022
yna81, utilizator

Alte discuții în legătură

Achizitie auto cu pastrarea numerelor bogdan_iasi bogdan_iasi Buna ziua, Doresc sa va consult si eu intr-o problema, si anume: as dori sa achizitionez un auto de la un proprietar care paraseste tara in 8 zile. Eu nu ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare auto virgilparcalabu virgilparcalabu Buna ziua, in decembrie 2019 am achizitionat un autoturism de la o firma care se ocupa cu comercializareade autorurisme. Contractul de vanzare-cumparare are ... (vezi toată discuția)
Gasire proprietar auto Puyan Puyan As dori si eu informatii in legatura cu un contract de vanzare cumpare. Am cumparat un autoturism Ford Focus cu numar inamtriculare DJ 10 KBV serie ... (vezi toată discuția)