Buna ziua,
Am un contract de intretinere cu mama. In urma decesului tatalui meu sora mi-a donat partea ei dupa tata si mama partea ei in schimbul acestui contract. Ea in in timp s-a imbolnavit foarte tare, are Parkinson avansat insotit de dementa, fiind in pericol zilnic sa se accidenteze si sa faca lucruri care ii pot pune viata in pericol.Am o doamna care ii da pastilele si o hraneste insa nu este suficient iar eu cu sotul lucram de dimineata pana seara.Daca situatia va fi si mai rea decat este in prezent, in ce conditii o pot duce la un centru de ingrijire?
Multumesc
Buna ziua,
Urmeaza sa vand un teren agricol unei firme si mi-a solicitat notarul contul bancar pentru virament. Intrebarea mea este daca in contract se va stipula un termen scadent pana la care se vireaza banii sau mai exact cum se procedeaza intr-o asemenea situatie?
Multumesc!
Buna ziua,
As dori sa inchiriez o camera pentru dermopigmentare in calitate de PFA, intr-un salon de coafura si as dori sa stiu daca eu trebuie sa obtin separat de salon toate avizele de functionare pentru acea camera, sau acel salon trebuie sa puna la dispozitie documentatia necesara, ramanand sa fac doar contractul de inchiriere pentru inregistrare punct de lucru.
Multumesc!