avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Urmeaza sa vad un teren agricol unei firme ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Urmeaza sa vad un teren agricol unei firme si mi-a ...

Buna ziua,
Urmeaza sa vand un teren agricol unei firme si mi-a solicitat notarul contul bancar pentru virament. Intrebarea mea este daca in contract se va stipula un termen scadent pana la care se vireaza banii sau mai exact cum se procedeaza intr-o asemenea situatie?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2023
Prodanescu Cristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Prodanescu Cristina , utilizator 13:12, 15 Februarie 2023
Buna ziua,
Banii se vireaza la incheierea contractului. Se merge cu o copie a contractului la banca si se face viramentul apoi, dupa ce intra in contul dumneavoastra, notarul va inmaneaza ambilor actele.
Multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . urmează sa vând un teren iar cumpărătorul este ... rocs rocs Buna ziua . Urmează sa vând un teren iar cumpărătorul este cetățean roman dar cu domiciliul in Italia , acolo având și contul bancar in euro. . ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare mshboss mshboss Buna ziua! Vreau sa cumpar un apartament,banii vor fi virati prin cont bancar,fara un precontract. Cum se finalizeaza operatiunea? Semnam contractul de ... (vezi toată discuția)
Vanzare prin virament bancar. cum ma asigur ca cumparatorul vireaza banii Tiberiu25 Tiberiu25 Bună ziua. Vand un apartament. Cumpărătorii au banii in banca o parte si fac transfer bancar. Restul cash. Cum se procedeaza la notar? Semnăm actele pe ... (vezi toată discuția)