avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua . Urmează sa vând un teren iar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua . Urmează sa vând un teren iar cumpărătorul este ...

Buna ziua . Urmează sa vând un teren iar cumpărătorul este cetățean roman dar cu domiciliul in Italia , acolo având și contul bancar in euro. . Cumpărătorul vine in țara și a spus ca va face transfer bancar din Italia dar banii vor intra in 3 zile pentru ca in Italia se sărbătorește Pastele catolic . Cum se procedează la notar?
Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perfectati documentele notariale dupa primirea dovezii de achitare c/v teren

ynocentta a scris:

Perfectati documentele notariale dupa primirea dovezii de achitare c/v teren

Ok. Atunci se specifica in contract ca plata se face in contul bancar in termen de x zile ? Luni fiind zi nelucrătoare pt banca din Italia abia marți cred ca se va vedea transferul . Pentru ca noi mâine mergem la notar
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Respectivul cumparator poate deschide un cont bancar in ROMANIA, in prealabil.

Banii pot fi transferati in respectivul cont bancar.

Dumneavoastra puteti deschide un cont bancar la aceeasi banca, iar transferul va fi realizat imediat, putand fi facut chiar prin intermediul unei aplictii, in fata notarului public.

Aceste aspecte se vor mentiona in contractul de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura notariala ALIP ALIP Sunt proprietar al unui teren in Romania dar traiesc in strainatate. Nu exista nici un fel de probleme referitoare la proprietate, situatia fiind absolut ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar vanzare imobil mariana_aba mariana_aba Buna ziua, urmeaza sa vindem un imobil cu plata prin transfer bancar. Notara ne-a propus urmatoarele: - semnam la notariat ctr. de vanzare-cumparare (ctr. ... (vezi toată discuția)
Eu impreuna cu fata mea (majora) dorim sa cumparam o garsoniera.intreb: ... convoyeur2004 convoyeur2004 Eu impeuna cu fata mea (majora) dorim sa cumparam o garsoniera.Intreb: 1-putem trece pe actul de V-C numele meu dar si al fetei mele? 2-putem specifica in ... (vezi toată discuția)