avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate Munteanu Traian Mircea

Activitate Munteanu Traian Mircea

Bună ziua.poate cineva sa răspundă la întrebarea mea.locuiesc în casa părinților împreună cu fratele meu persoana cu handicap grav, în condițiile în care părinți sunt decedați iar succesiunea nu sa făcut,fratele meu cu handicap grav poate beneficia de scutirea impozitului pe locuință. Mulțumesc
Bună ziua.as vre și eu sa ma lămurească cineva dacă se poate.multumesc .am masina in service de 30 de zile. Domnul mecanic ma tot amîna, acum merge mașina, acuma nu mai merge ,de câte ori merg la service nici nu își găsește timp sa stea de vorbă cu mine, este tot un dute vino.intrebarea mea este cât timp necesită sau are obligația un service auto sa repare o mașină.
Bună ziua și mulțumesc pentru răspuns. Am acelasi salariu ca înainte de 1 iulie

Dapix a scris:

Dar cine va informat eronat că nu beneficiați de majorarea salariului începând cu luna iulie 2024`?
De unde știți că dvs nu vi s-a majorat`?

Bună ziua.sant angajat ca asistent personal pentru fratele meu și as dori sa îmi răspundeți la o întrebare. În urma măriri salariului minim începând cu 1 iulie 2024 de ce nu beneficiez și eu de această măsură. Mulțumesc
Bună ziua. Ma numesc Munteanu Traian și sant angajat de primarie ca și asistent personal. Întrucât nu miau fost plătite drepturile salariale de pe luna octombrie as dori sa știu unde pot face o sesizare în acest sens.multumesc.9