avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara, as dori dacă se poate un răspuns la. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara, as dori dacă se poate un răspuns la. Întrebarea ...

Bună seara, as dori dacă se poate un răspuns la. Întrebarea mea .anul trecut am primit o înștiințare de la o persoana care este consilier local cum ca fratele meu ar beneficia de un ajutor de la stat pentru montarea unor panouri fotovoltaice din partea statului roman cu recomandare gratuita doar sa semneze niște formulare care nu au fost prezentate verbal .actele sau semnat dar un contract primit de persoana fizica nu a existat. Ma întreb nu cumva mi-au fost furate datele personale. Am fost în jur de 300 de persoane.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:29, 24 Februarie 2025
Buna ziua

Ce ati semnat numai dvs puteti sti. Clar nu are nici o legatura cu programele AFM.

Nu ati citit acele documente inainte sa le semnati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, in urma cu doua luni am platit o firma pentru panouri ... Gabigabi67 Gabigabi67 buna seara, in urma cu doua luni am platit o firma pentru panouri voltaice, eu au promis ca eu nu voi mai platii absolut nimic pentru factura de energie ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta jingoi jingoi Buna seara, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Anul acesta, in perioada 21-30 martie am circulat fara rovinieta si astazi am primit o instiintare de la ... (vezi toată discuția)