in urma cu doua luni am platit o firma pentru panouri voltaice, eu au promis ca eu nu voi mai platii absolut nimic pentru factura de energie electrica pe timp de vara, insa platesc in jur de 300 de lei, problema este ca nu am semnat contract cu firma aceasta, am dovada doar factura proforma ce a fost platita catre soc.lor , acum ei nu vor sa remedieze aceasta problema si nici sa imi trimita contractul , oare pot face ceva sa imi recuperez macar suma platita pe timp de vara de la ei? multumesc frumos
depinde cat curent consumati. dvs achitati diferenta dintre consumul dvs si productia fotocelulelor. cat despre promisiuni, daca nu sunt scrise in contract, sunt reclame.
Am înțeles, insa aceasta firma nu vrea sa îmi de-a contractul, iar eu pot dovedi și și martori și cu factura emisa de catre ei ca serviciile lor nu sunt calitative
adriandimitriu a scris:
depinde cat curent consumati. dvs achitati diferenta dintre consumul dvs si productia fotocelulelor. cat despre promisiuni, daca nu sunt scrise in contract, sunt reclame.
Cum au făcut instalarea panourilor fotovoltaice fără contract și fără permisiunea dumneavoastră?Au intrat cu forța pe proprietate?Normal nu trebuia să le permiteți accesul fără să aveți un contract cu ei.Ati făcut totul doar verbal?Trebuia sa citiți contractul,să semnați dacă vă convine apoi să le permiteți accesul și instalarea.