avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara Ieri cei de la Enel mi-a montat un contor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara Ieri cei de la Enel mi-a montat un contor inteligent ...

Buna seara
Ieri cei de la Enel mi-a montat un contor inteligent
Am inteles ca indexul se poate citi oricand de la distanță de către cei de la Enel
Dar nu am inteles alt lucru
Permite măsurarea separată a cantității de energie electrică de către consumator ,respectiv injectata în rețea
Aștept un raspuns, daca aveti plăcere să îmi spuneți
O seara plăcuta va urez
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 13:11, 25 Noiembrie 2023
da...contorizeaza in ambele sensuri
Din ce ati spus dumneavoastra
Măsoară si curentul produs de panouri voltaice si cel injectat în rețea tot de la panouri
Altceva nu are ce sa măsoare contorul cred
O seara plăcuta
primul si cel initial masoara consumul din retea si ce se injecteaza(1.8.0 reprezinta consumul din retea si 2.8.0 reprezinta kw injectati in retea......al doilea este instalat pentru a contoriza productia totala a panourilor si este doar pentru statistici
Aveti aici explicatii
[ link extern ]

si aici filmul cu alte explicatii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate contor electric "inteligent" BX BX Care este situatia cu impunerea contoarelor electrice asa-zis 'inteligente' la noi in tara ? Va fi toata lumea obligata sa le foloseasca sau exista vreo ... (vezi toată discuția)
Bătaie de joc din partea enel miamariaa96 miamariaa96 Bună ziua! Acum un an am încheiat un contract pt furnizare energie electrică cu firma Enel. Contorul a fost schimbat chiar atunci și a plecat de la ... (vezi toată discuția)
Probleme contor energie electrica. ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Rog un raspuns daca se poate,referitor la: -care este termenul prevazut de lege privind obligativitatea Enel de a schimba contorul de ... (vezi toată discuția)