avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate andreiiov

Activitate andreiiov

Help.
Am făcut în trecut ceva prostioare să zic așa, in 2021-2022 am fost găsit in Germania cu THC la volan, nu le-am dat permisul in acel moment, urmand ca in 2023 sa ma opreasca, mi-a fost retinut permisul pentru faza din 2021 iar dânșii m-au testat iar, rezultat THC, mi-au luat permisul o luna pt faza din 2021 urmand ca la fix 30 zile sa merg si sa imi dea permisul in mana, fara nicio problema, ei, intrebarea mea este, e posibil să am interdictie sau ceva? Daca as fi avut amenda pentru acele faze, nu era normal ca la primirea permisului sa imi spuna ca am de plata sau sa mi se comunice? p.s doar pe teritoriul Germaniei am folosit acel “calmant” :)) si nu abuziv, in acest moment sunt clean 100% dupa fazele alea, v-as ruga sa nu fiti duri :^ cum as putea afla de sanctiunile mele pe teritoriul Germaniei? si ce parere aveti, e posibil sa am interdictie, din moment ce mi s-a dat permisul personal in mana de catre politist la sectia de politie..
buna ! ma poate ajuta cineva va rog frumos cu descifrarea acestei fotografii? pe google translate îmi traduce fără sens, totusi, ce este art 170 alin 2 germania, iar acel owig 43

[ link extern ]

Ihr Zeichen, Ihre Nachricht vom Ermittlungsverfahren gegen Sie wegen Vergehens nach § 29 BIMG Sehr geehrter Herr, in dem oben genannten Verfahren habe ich mit Verfügung vom 10.02.2022 folgende Entschei dung getroffen: Das Ermittlungsverfahren wird gemäß § 170 Abs. 2 StPO eingestellt. Das Verfahren wird gemäß § 43 OWIG zur Verfolgung der Ordnungswidrigkeit(en) an die Verwal- tungsbehörde abgegeben. Aufgrund gesetzlicher Mitteilungspflichten wurde vorstehende Entscheidung an folgende(n) Emp- fänger mitgeteilt: -Landeshauptstadt München Kreisverwaltungsreferat -Landratsamt München-Führerscheinstelle- Mit freundlichen Grüßen gez. Kohlhuber

latka a scris:

Numai la contraventii se intocmeste PV de contraventie. La infractiuni e vorba de cercetare si urmarire penala. Se retine permisul.

Articolul 111
(3) În situațiile prevăzute la alin. (1) lit. a) și d), la art. 102 alin. (3) lit. a) și la art. 102 alin. (4) din prezenta ordonanță de urgență, precum și în cele menționate la art. 334 alin. (2) și (4), art. 335 alin. (2), art. 336, 337,art. 338 alin. (1), art. 339 alin. (2), (3) și (4) din Codul penal, dovada înlocuitoare a permisului de conducere se eliberează fără drept de circulație.

[ link extern ]

deci nu exista nicio sansa sa am drept de circulație pana la sosirea buletinului de analiza toxicologică?
intrebarea de mai jos am adresat-o intr-o alta postare, ceea ce as dori sa aflu acum este : citiserăm in unele locuri ca, se poate merge la judecătorie cu PV și sa-l contești și ramai cu permis pana la sosirea analizelor, ei , eu nu am primit proces verbal decât o înștiințare referitoare ca nu am drept sa conduc, și dovada fără drept de circulație pentru conducere sub influența subst. psihoactive (336 alin 2.) pot cumva sa am drept de conducere pana la sosirea analizelor de la Institutul Național de Medicina Legală?
am postat și intrebarea anterioară pentru a va povesti exact întâmplarea mea. multumesc frumos.

buna . am fost oprit de către un echipaj de politie , am fost legitimat, testat cu aparatul etilotest , rezultatul fiind 0, urmând sa ma testeze cu testul de substanțe , bun, am fost complet de acord știind ca nu am consumat substanțe , urmând ca peste 10 minute sa aflu ca am consumat “ketamina”, permisul meu a ramas la ei, intrebarea mea este: cat timp dureaza aceasta operațiune pana la sosirea rezultatelor?2. dupa ce o sa mi sosească rezultatele iar rezultatul ar fi negativ, pot sa-i dau in judecată pentru ca am stat fără permis din cauza unei erori a aparaturilor? multumesc.
buna . am fost oprit de către un echipaj de politie , am fost legitimat, testat cu aparatul etilotest , rezultatul fiind 0, urmând sa ma testeze cu testul de substanțe , bun, am fost complet de acord știind ca nu am consumat substanțe , urmând ca peste 10 minute sa aflu ca am consumat “ketamina”, permisul meu a ramas la ei, intrebarea mea este: cat timp dureaza aceasta operațiune pana la sosirea rezultatelor?2. dupa ce o sa mi sosească rezultatele iar rezultatul ar fi negativ, pot sa-i dau in judecată pentru ca am stat fără permis din cauza unei erori a aparaturilor? multumesc.