avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna . am fost oprit de către un echipaj de politie , ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna . am fost oprit de către un echipaj de politie , am fost ...

buna . am fost oprit de către un echipaj de politie , am fost legitimat, testat cu aparatul etilotest , rezultatul fiind 0, urmând sa ma testeze cu testul de substanțe , bun, am fost complet de acord știind ca nu am consumat substanțe , urmând ca peste 10 minute sa aflu ca am consumat “ketamina”, permisul meu a ramas la ei, intrebarea mea este: cat timp dureaza aceasta operațiune pana la sosirea rezultatelor?2. dupa ce o sa mi sosească rezultatele iar rezultatul ar fi negativ, pot sa-i dau in judecată pentru ca am stat fără permis din cauza unei erori a aparaturilor? multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:33, 24 Ianuarie 2023
Cititi alte postari pe acelasi subiect, veti avea de asteptat, luni de zile:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
perioada d easteptare rezultate analize este de lunga durata
Exista spete in care IML nu a comunicat rezultatul nici dupa 1 sau 2 ani
Aveti dreptul constitutional de acces neingradit la justitie,dar care nu va garanteaza hotarare favorabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aquila scan - test substante, ajutor. andreiiov andreiiov intrebarea de mai jos am adresat-o intr-o alta postare, ceea ce as dori sa aflu acum este : citiserăm in unele locuri ca, se poate merge la judecătorie cu PV ... (vezi toată discuția)
Permis retinut fara drept de circulatie Edwin12 Edwin12 Buna ziua , Acum doua saptamani mi a fost retinut permisul fara drept de circulatie , intamplarea a avut loc in Bucuresti , eu fiind din Constanta Eram ... (vezi toată discuția)
In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie ... Andreimhh1 Andreimhh1 In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie si testat cu etilotestul, acesta fiind negativ iar dupa o verificare cu aparatul drug test am fost ... (vezi toată discuția)