autorizatia este doar pe numele mamei.Dar pe terenul de 3420 m2 mai este o casa ,tot in coproprietatea mamei si a fratelui ei.Inteleg ca daca ar fi sa facem o tranzactie aceasta va avea ca obiect numai cele 2 terenuri , nu si casa in coproprietate?
Buna ziua,
Mama mea a fost data in judecata de fratele ei cu privire la un teren de 2004m2 pe care il are in coproprietate cu fratele ei , ca mostenitori ai bunicului. La acest dosar mama mea a facut o cerere reconventionala in care a spus ca este de acord sa iasa din indiviziune cu privire la terenul de mai sus dar si asupra unui teren de 3240m2 si a unei case care se afla pe acest teren; atat mama cat si fraele ei sunt coproprietari. Mentionez ca ambele terenuri sunt pe ceiasi strada avand aceleasi facilitati iar pe o parte din terenul de 2400m2 parintii au edificat o casa avand autorizatie de constructie pe numele lor.Cum vedeti solutionarea acestui proces? Multumesc
Buna ziua,
Bunicii mei au cumparat o casa pe numele copiilor lor respectiv mama si unchiul meu. Bunicii si-au pastrat dreptul de uzufruct pe intraga viata asupra intregii case. Intre timp bunicul a decedat iar parintii mei nu mai locuiesc in casa cumparata de bunici , dar mama fiind in continuare coproprietar al acestei case. In aceasta casa locuieste unchiul meu impreuna cu familia lui si bunica mea. Dar din pacate bunica nu poate beneficia de intreaga casa pentru ca unchiul ii interzice accesul in unele camere. Bunica in acest moment mai are acces la o singura camera si o bucatarie. Va rog sa-mi spuneti daca acest lucru nu este o incalcare a dreptului de uzufruct pe care il are bunica mea Si ce se poate face?
Multumesc frumos
Buna ziua,
care sunt conditiile pentru a participa la examenul de admitere in magistratura 2009?As dori sa aflu cat mai multe detaii despre acest examen. Multumesc frumos