Noi suntem 8 angajate cu bucătăreasă deci fără mine sunt șapte.
Avem superior Directorul nou venit dar din decursul lucrurilor demonstrează că ține cu șefa și cele 5 angajate pentru că a 7-a mă susține pe mine.
Dar la telefon am fost avertizată de director că dacă depun plângerea și o sesizare cu nr de înregistrare,se va începe o anchetă împotriva mea și sunt 7 "oameni" care susțin..., însă nu a menționat de 7 colege.
Poate fi și din afara locului de muncă un martor ținând cont că este o anchetă internă???
Eu vreau să dovedesc că șefa și 5 angajate au format de mult timp o "bisericuță" iar pe mine mai ales,m-a hărțuit moral în ședințele ei,care azi nu le mai poate ține că nu mai are în atribuții acest lucru,m-a jignit,umilit, acuzat în repetate rânduri timp de 10 ani,dar cu cele noi venite,timp de 3 ani.
Și din decembrie de când directorul știe de plângerile mele din 19.12.2022 și dorind să se rezolve pe calea amiabilă,nu am luat atunci nr de înregistrare însă după 3 săptămâni am fost evaluată doar eu.pe 13.01 2023, fără să-mi comunice pe ce bază face asta.(eu am bănuit că e o sesizare făcută pe 12.01.2023) știind ce ameude gând să fac, să depun a 2-a cerere cu plângerile dar am fost împiedicată tot de director spunând să vin în audiență și s-a anulat.A câștigat timp ca să facă ei ceva împotriva mea acuzându-mă de nu știu ce, susținută de 7 "oameni.
Eu am reușit până la urmă să iau 2 nr de înregistrare pentru plângere și sesizare pe 25.01.2923 la o distanță de 13 zile de când bănuiesc că s-a făcut sesizare împotriva mea,pe 12.01.2923
Cornel Vasile a scris:
Nu prea aveti sanse, din ce postati dvs .. avand in vedere ca sunteti doar 7 .. aveti o conducere superioara?